Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Benim 28 Aralık 2024'e kadar Gamepass Ultimate aboneliğim vardı.

Gamepass Ultimate'yi iptal edip Xbox Gamepass'a dönüştürüp 3 aylık Gamepasslardan satın alıp 36 Ay'a tamamladıktan sonra 1 Aylık Gamepass Ultimate alıp dönüştürecektim fakat Gamepass Ultimate'yi iptal ederken bana 25₺ ücret iadesi yaptı, aboneliklerimi kontrol ettiğimde sadece Ultimate'yi iptal etmek yerine Gamepass Gold'u da iptal etmiş. İşlemi de geri alamıyorum, ben sadece Ultimate iptal olup Gold'a dönüşür diye düşünmüştüm. Çok kötü zarar ettim şuan, Microsoft müşteri hizmetleri de kapalı malesef. Acaba bu işlemi geri alırlar mı?
Geri almaları çok zor Bi ihtimal müşteri hizmetlerine mutlaka ulaşmaya çalış,
 
Arkadaşlar açık kapatıldı mı ve benim şu an game pass ultimate üyeliğim var bitene kadar beklemeli miyim ama zam gelecek ne yapmalıyım?
 
Arkadaşlar açık kapatıldı mı ve benim şu an game pass ultimate üyeliğim var bitene kadar beklemeli miyim ama zam gelecek ne yapmalıyım?
Açık devam ediyor bana 35 ay almama izin verdi. 4 defa 3er aylık golddan sonra normal 30tllik gamepc alın ne kadar alınabiliyorsa. Sonra izin vermeyecek gamepass pcye o zaman 45lik ultimate a geçiş yapın hepsi birleşiyor sonra tek tek 45lik ultimate ile uzatmaya devam edin.
 
Ben bide şeyi merak ettim bu ultimate e 1 aylık yapıyorum o komple ultime paket yapıyoya bi yıl boyunca ben bu gün aldığım aldığım aylık ultimate tam bir ay sonra bitiyor aslında o bittiğinde yine 1 yıl boyunca ultimate kalacağına nereden eminiz ya tekrar golda düşerse ne olacak?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı