Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Hocam ufak bir aratmayla aynı duruma düşen birisini daha buldum. Altta atılan linkten desteğe sipariş numarasını gönderince iade yapmışlar. Başka birisi de aynı başlıkta aynı şekilde iade almış. Ben de gönderdim, sipariş numaralarını bakalım ne yapıyorlar? Linki ekleyeyim aşağıya bakın isterseniz.

Hocam birşey sorcam ben 12+1aylik işlemi yaptım dediğiniz gibi şuan yinelenen ödemeyi kapatiyimmi sorun olmaz dimi

Çok teşekkürler hocam, bahsettiğiniz bağlantı çok yardımcı oldu.
Buradan sipariş numaralarım ile birlikte tek tek kayıt açtım bakalım ne sonuç alacağm.

Dostum emin misin hangi ek DLC'ler mevcut Ultimate sürümde?
Şimdi kontrol ettim, sanırım artık böyle bir şey mevcut değil.
Yaklaşık 2 yıl önce standart Gamepass kullanırken FH4'ün Ultimate DLC'sinin altında Gamepass Ultimate'e dahildir ibaresi görmüştüm diye hatırlıyordum. Belki eskiden böyleydi şimdi değişmiş olabilir veya ben karıştırmış olabilirim.

Hatta o yıllara ait bir haber de paylaşayım. Ultimate sürüm için bazı oyunların ek avantajları oluyormuş. Xbox Game Pass Ultimate Members Will Now Get Free DLC and More - IGN

Şu an için net bir şey söylemeyeyim yanlış olur. Sistem değişmiş gibi duruyor.

Ekleme: Şu an için Ultimate sürüm avantajları Xbox uygulamasında şu şekilde gözüküyor;

Çok teşekkürler hocam, bahsettiğiniz bağlantı çok yardımcı oldu.
Buradan sipariş numaralarım ile birlikte tek tek kayıt açtım bakalım ne sonuç alacağm.

Rica ederim. Bakalım ben de merak ediyorum. Alırız umarım olumlu bir sonuç.

Halihazırda 30 liralık PC Game Pass üyeliğim varken yaptım ve oldu. 6 gün falan vardı yenilenmesine 13 ay + 6 gün sonraya attı faturayı. Anladığım kadarıyla aktif bir Game Pass Ultimate ve Konsol Game Pass'iniz varsa Live Gold satın alırken hata veriyor. İptal etmeniz gerek.

Halen devam ediyor mu bu durum, şu an 1 aylık PC Game Pass üyeliği almıştım ama çok iyi bir şey olduğundan uzatmak istiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…