Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Varsayılan olarak otomatik yenileme açık bırakıldığından o uyarıyı yapıyor. Yazdığı tarihte güncel fiyat neyse o fiyattan çekim yapacaktır.

Bu konuyu hazırlayana Allah razı olsun. Yalnız biraz daha yükseltmek istersek yükseltebilir mıyız. Örneğin bu sefer Ultimate'nin otomatik ödemesini kapatıp tekrar 1 ay uzatabilir mıyız.

Bu konuyu hazırlayana Allah razı olsun. Yalnız biraz daha yükseltmek istersek yükseltebilir mıyız. Örneğin bu sefer Ultimate'nin otomatik ödemesini kapatıp tekrar 1 ay uzatabilir mıyız.
Ultimate'i iade edip 36 aya kadar çıkabiliyorsunuz. Ultimate ile de çıkabilirsiniz ancak 45 liradan almak zorundasınız. Diğer yöntemle 35 aya kadar 30 liradan pc ve konsol game pass alıp en son 1 ultimate alıyorsunuz. İade edecekseniz Live Gold'lar için iade yapmıyorlar, müşteri hizmetleriyle görüşüp geri alabiliyormuşsunuz.

Hayır normalde ultimatenin otomatik ödemesini kapatınca uzat seçeneği geliyor ya o seçeneği kullansak 1 ay uzar mı veya bütün Xbox live süreleri gidebilme riski var mı. Bu arada ben Tosla kullanıyorum iade konusunda çok sıkıntılı anca 3-4 gün arasında geliyor iade.

Uzar. Ultimate ile 12 ay daha uzatabilirsiniz.

Arkadaşlar ben 6 ay alıp ulti yükselttim 7 aylık var 6 ay daha almak istiyorum Live Gold alsam tekrar Ultimate almama gerek var mıdır?

Ben 12 ay Live Gold aldım. Ultimate yapıcaktım tuhaf bir hata verdi bende uğraşmadım. Büyük bir kayıp olur mu Ultimateye çevirmezsem?

Arkadaşlar ben 6 ay alıp ulti yükselttim 7 aylık var 6 ay daha almak istiyorum Live Gold alsam tekrar Ultimate almama gerek var mıdır?
Ultimate'e çevirdikten sonra Live Gold alamazsınız. Yalnızca Ultimate Game Pass alarak uzatabilirsiniz. İade ederek 12 ay Live Gold alıp 1 ay ultimate alırsınız ancak 6 aylık Live Gold para iadesi için müşteri hizmetleriyle görüşmeniz gerekiyor.

Ben 12 ay Live Gold aldım. Ultimate yapıcaktım tuhaf bir hata verdi bende uğraşmadım. Büyük bir kayıp olur mu Ultimateye çevirmezsem?
Live Gold'un Game Pass ile alakası yok, online oyunlar için bir tarife. Game Pass kütüphanesine erişemezsiniz. Kesinlikle Ultimate Game Pass almalısınız.

Bunu bilmiyordum teşekkürler.

Arkadaşlar çabuk sömürün bu uygulamayı bence Microsoft'un zam yapmasının sebebi Xbox cloud gaming'in Türkiye'ye gelmesinden olabilir. Geleceğin Geforce NOW'unu ucuza hemen sömürün. Alabileceğiniz kadar alın. Ben 14 ay aldım 6 ay daha alıcam. Hem nays ile daha ucuza alınabiliyor ve bugün nays için son gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…