Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

İstediğimiz süreye kadar uzattıktan sonra otomatik yenileme açılmalı mı yoksa kapalı mı bırakılmalı?
Eki Görüntüle 1840797
Böyle bir yazı var, anladığım kadarı ile sonraki çekim yazan tarihte olacak. Fakat "İstenmeyen çekimlerin engellenmesi için ayarları yönetin." diye bir mesaj da çıktı, aklım karıştı.
Varsayılan olarak otomatik yenileme açık bırakıldığından o uyarıyı yapıyor. Yazdığı tarihte güncel fiyat neyse o fiyattan çekim yapacaktır.

Bu konuyu hazırlayana Allah razı olsun. Yalnız biraz daha yükseltmek istersek yükseltebilir mıyız. Örneğin bu sefer Ultimate'nin otomatik ödemesini kapatıp tekrar 1 ay uzatabilir mıyız.

Bu konuyu hazırlayana Allah razı olsun. Yalnız biraz daha yükseltmek istersek yükseltebilir mıyız. Örneğin bu sefer Ultimate'nin otomatik ödemesini kapatıp tekrar 1 ay uzatabilir mıyız.
Ultimate'i iade edip 36 aya kadar çıkabiliyorsunuz. Ultimate ile de çıkabilirsiniz ancak 45 liradan almak zorundasınız. Diğer yöntemle 35 aya kadar 30 liradan pc ve konsol game pass alıp en son 1 ultimate alıyorsunuz. İade edecekseniz Live Gold'lar için iade yapmıyorlar, müşteri hizmetleriyle görüşüp geri alabiliyormuşsunuz.

Hayır normalde ultimatenin otomatik ödemesini kapatınca uzat seçeneği geliyor ya o seçeneği kullansak 1 ay uzar mı veya bütün Xbox live süreleri gidebilme riski var mı. Bu arada ben Tosla kullanıyorum iade konusunda çok sıkıntılı anca 3-4 gün arasında geliyor iade.

Hayır normalde ultimatenin otomatik ödemesini kapatınca uzat seçeneği geliyor ya o seçeneği kullansak 1 ay uzar mı veya bütün Xbox live süreleri gidebilme riski var mı. Bu arada ben Tosla kullanıyorum iade konusunda çok sıkıntılı anca 3-4 gün arasında geliyor iade.
Uzar. Ultimate ile 12 ay daha uzatabilirsiniz.

Merhaba, Xbox Game Pass'e yakın zamanda gelecek muhtemel zam öncesi 1 yıllık Game Pass almak isteyenler çok fazla var. Bunu nasıl yapacağınızı göstereceğim. Haydi başlayalım.

not: baştan uyarıyım. bunu yaparken anlık olarak bir Game Pass'inizin bulunmaması gerekiyor. Ben iptal edip gerçekleştirdim. Anlık üyeliğinizi iptal ederseniz para iadesi olarak kredi kartınıza geri dönüyor.

1. Xbox Live Gold: Herkes için Çok Oyunculu Oyun Oynama | Xbox sayfasına gidiyoruz ve "şimdi katılın"a tıklıyoruz.
Eki Görüntüle 1819689

2. "teklifi seçin" kısmının altında yazan 1 aylık aboneliği 3 aylık olarak değiştiriyoruz ve abone oluyoruz.
Eki Görüntüle 1819691
Eki Görüntüle 1819698

3. sonra Microsoft hesabınıza girip "abonelikler" kısmına giriyoruz. Sonrasında "Xbox Live Gold" aboneliğinin altındaki "yönet" tuşuna tıklıyoruz.

4. "yönet" kısmından "yinelenen ödemeyi kapat" tuşuna tıklıyoruz.
Eki Görüntüle 1819692

Yinelenen ödemeyi kapattığımızdan emin olduktan sonra, 1. yaptığımız işleme geri dönüyoruz ve tekrardan 3 aylık Xbox Live Gold alıyoruz.

Xbox Live Gold'u 2. kez aldıktan sonra da tekrardan yinelenen ödemeyi kapatıyoruz.

Sonra yeniden 3 aylık alıyoruz ve yinelenen ödemeyi kapatıyoruz. Bu işlemi toplamda 4 kere yapmanız gerek. Yani toplamda 12 ay Xbox Live Gold'a sahip olacaksınız. Daha fazla almak isteseniz bile Xbox müsaade etmiyor. Önceden 3 yıllığa kadar alınabiliyordu. Şimdi en fazla 12 ay.

12 ay Xbox Live Gold'u aldıktan sonra, ilk attığım sayfanın en altına doğru bulunan "Gold'a yükseltin, Ultimate'e geçin" yazısının altında bulunan "daha fazla bilgi edinin" tuşuna basıyoruz.
Eki Görüntüle 1819693

Sonrasında "Ultimate" seçeneğinin altında bulunan "şimdi katılın" tuşuna basıyoruz.
Eki Görüntüle 1819694

Xbox Ultimate'e abone olduktan sonra, işlemimiz tamamlanmış oluyor. Aldığımız 12 aylık "Xbox Live Gold" abonelikleri Ultimate'e dönüşüyor. +1 ay da Ultimate'imiz oluyor. Toplamda 13 ay 345 TL'ye Xbox Game Pass Ultimate sahibi oluyoruz.
Eki Görüntüle 1819688

ek bilgi: "teklifin süresi 22 gün önce dolacak" yazıları, gelecek zammın habercisi olabilir. Eğer alacaksanız elinizi çabuk tutun derim. Bu yazıyı üyelik dolma süresi zanneden arkadaşlar olmuş. Üyeliğiniz olsa da olmasa da bu yazı çıkıyor arkadaşlar. 3 yıldır Game Pass yeniliyorum bu yazıyla ilk defa karşılaştım. Dediğim gibi yüksek ihtimalle zammın habercisidir.
Eki Görüntüle 1819695

İşinize yaradıysa ne mutlu bana <3. hepinize iyi günler dilerim.

Arkadaşlar ben 6 ay alıp ulti yükselttim 7 aylık var 6 ay daha almak istiyorum Live Gold alsam tekrar Ultimate almama gerek var mıdır?

Arkadaşlar ben 6 ay alıp ulti yükselttim 7 aylık var 6 ay daha almak istiyorum Live Gold alsam tekrar Ultimate almama gerek var mıdır?
Ultimate'e çevirdikten sonra Live Gold alamazsınız. Yalnızca Ultimate Game Pass alarak uzatabilirsiniz. İade ederek 12 ay Live Gold alıp 1 ay ultimate alırsınız ancak 6 aylık Live Gold para iadesi için müşteri hizmetleriyle görüşmeniz gerekiyor.

Ben 12 ay Live Gold aldım. Ultimate yapıcaktım tuhaf bir hata verdi bende uğraşmadım. Büyük bir kayıp olur mu Ultimateye çevirmezsem?
Live Gold'un Game Pass ile alakası yok, online oyunlar için bir tarife. Game Pass kütüphanesine erişemezsiniz. Kesinlikle Ultimate Game Pass almalısınız.

Ultimate'e çevirdikten sonra Live Gold alamazsınız. Yalnızca Ultimate Game Pass alarak uzatabilirsiniz. İade ederek 12 ay Live Gold alıp 1 ay ultimate alırsınız ancak 6 aylık Live Gold para iadesi için müşteri hizmetleriyle görüşmeniz gerekiyor.

Live Gold'un Game Pass ile alakası yok, online oyunlar için bir tarife. Game Pass kütüphanesine erişemezsiniz. Kesinlikle Ultimate Game Pass almalısınız.
Bunu bilmiyordum teşekkürler.

Arkadaşlar çabuk sömürün bu uygulamayı bence Microsoft'un zam yapmasının sebebi Xbox cloud gaming'in Türkiye'ye gelmesinden olabilir. Geleceğin Geforce NOW'unu ucuza hemen sömürün. Alabileceğiniz kadar alın. Ben 14 ay aldım 6 ay daha alıcam. Hem nays ile daha ucuza alınabiliyor ve bugün nays için son gün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı