345 TYT matematik kitabı net artırır mı?

Aktif bitirip, acil yayınları matematiğin ilacı TYT soru bankası ile 345 TYT matematiği aynı anda götürmeyi düşünüyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Aktiften sonra matematiğin ilacından devam edip 345 TYT matematik ile aynı anda götüreceğim.
Hocam hepsi çok düşük seviye kitaplar evet bir şeyler katar ama aktif çözdükten sonra ben olsam direk 3D ya da o ayarda bir kitap çözerdim. 345 Hiç konu bilmiyorsaniz iyi olabilir ama 2. kitap olarak fazla kolay. Ben 12 13 net yaparken bu 345 i bitirmiştim 20 ye falan çıkmıştım ama öyle çok iyi bir kitap olduğunu söyleyemem.

Hocam hepsi çok düşük seviye kitaplar evet bir şeyler katar ama aktif çözdükten sonra ben olsam direk 3D ya da o ayarda bir kitap çözerdim. 345 hiç konu bilmiyorsaniz iyi olabilir ama 2. kitap olarak fazla kolay. Ben 12 13 net yaparken bu 345'i bitirmiştim 20'ye falan çıkmıştım ama öyle çok iyi bir kitap olduğunu söyleyemem.

Hocam ben de 12 13 net yok. En fazla 4 5 net.

Peki siz nasıl 20-25 net artırmıştınız hocam?
Yapamadıgin soruların üstüne çok gideceksin. Haftalık bir branş denemesi çözeceksin fix bir konudan yanlış yapıyorsan o konuyu tekrar edeceksin. Ne kadar çok soru çeşidi görünce o kadar artıyor netler. - netlerden başlayıp 20+ çıkmam benim için gurur verici. Hedef 33+ bakalım.

Ek olarak ben matematiğin ilacını yarısına kadar çözdüm şimdi 345 çözüyorum aradada matematiğin ilacını çözüyorum. Kamp olarak bıyıklı matematik takip ettim ama yarım yamalak etmiştim.

Hocam hepsi çok düşük seviye kitaplar evet bir şeyler katar ama aktif çözdükten sonra ben olsam direk 3D ya da o ayarda bir kitap çözerdim. 345 hiç konu bilmiyorsaniz iyi olabilir ama 2. kitap olarak fazla kolay. Ben 12 13 net yaparken bu 345'i bitirmiştim 20'ye falan çıkmıştım ama öyle çok iyi bir kitap olduğunu söyleyemem.

345 TYT Mat aldım ve içinde gereğinden fazla ÖSYM tarzı soru hatta daha zoru var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı