345 ve Mikro Orijinal alınır mı?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Karekök 0, acil matematik 345 ( çoğu testi yapamadım ) bir de miray yayınları ( yeni nesil soruların bazılarını yapabildim)

Netim 10 15 arası ve yeni nesil sorular zorluyor. Mikro orijinal alıp 345 yapamadığım testleri birlikte ilerlesem 15 20 bandına çıkılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapamadığın sorular hangi bölümden olduğuna bağlı eğer ilk 12 soruluk olan sayılar bölümündense konu çalışırsın, 345'te eksik yerleri tamamlarsın daha sonra da Deneme Deposu Sayılar kitabını çözersin. Eksiklerin daha çok problemden çıkıyorsa bir problemler fasikülü alıp onu çözebilirsin.

Yapamadığın sorular hangi bölümden olduğuna bağlı eğer ilk 12 soruluk olan sayılar bölümündense konu çalışırsın, 345'te eksik yerleri tamamlarsın daha sonra da deneme deposu sayılar kitabını çözersin. Eksiklerin daha çok problemden çıkıyorsa bir problemler fasikülü alıp onu çözebilirsin.

Hocam ilk 12 sorudan köklü sayılar ve mutlak değer bir tık zorluyor yapamıyorum bazen diğerlerinden yapamadığım nadir çıkıyor problemlerde kolayları yapıyorum ortalarda takılıyorum üstü olmuyor zaten.

Köklü sayılar için soru çözümü izleyin eğer konuya hakimseniz Bıyıklı Matematik diye bir Youtube hocası var belki biliyorsunuzdur. Köklü ile ilgili Bıyıklı Sorular başlığındaki videolarını izleyin. Mutlak değer için bence aklınızdaki her şeyi unutup sıfırdan bir konu anlatımı izleyin. Problemler için eğer çarpanlara ayırma, 1. dereceden denklemler vb. konulara gerçekten hakimseniz Bilgi Sarmal problemler fasikülü alabilirsiniz böylece hem hız kazanırsınız hem de farklı soru türleri görürsünüz. 10-15 yapıyorsanız büyük ihtimalle geometriden kaçtınız biraz :D. Ben de hep kaçtım ama gerçekten geometriye biraz çalışsanız bile size en kötü 2-3 net kazandırıyor. Tavsiyem Mikroorjinal Geometri alıp onu da çözmeniz. 17-18'in üstüne çıktığınızda da Matematiğin İlacı TYT denemesini çözerseniz. Başarılar dilerim, umarım istediğiniz şehri ve fakülteyi kazanırsınız.

Köklü sayılar için soru çözümü izleyin eğer konuya hakimseniz bıyıklı matematik diye bir YouTube hocası var belki biliyorsunuzdur. Köklü ile ilgili bıyıklı sorular başlığındaki videolarını izleyin. Mutlak değer için bence aklınızdaki her şeyi unutup sıfırdan bir konu anlatımı izleyin. Problemler için eğer çarpanlara ayırma, 1. dereceden denklemler vb. konulara gerçekten hakimseniz Bilgi Sarmal problemler fasikülü alabilirsiniz böylece hem hız kazanırsınız hem de farklı soru türleri görürsünüz. 10-15 yapıyorsanız büyük ihtimalle geometriden kaçtınız biraz :D. Ben de hep kaçtım ama gerçekten geometriye biraz çalışsanız bile size en kötü 2-3 net kazandırıyor. Tavsiyem mikroorjinal geometri alıp onu da çözmeniz. 17-18'in üstüne çıktığınızda da matematiğin ilacı TYT denemesini çözerseniz. Başarılar dilerim, umarım istediğiniz şehri ve fakülteyi kazanırsınız.

Bıyıklı matematik temel ve 55 günlük kampları bitti kampta yeni nesil hariç çoğu soruyu yapabiliyordum matematiğin ilacı da öyle ama resimli uzun paragraf soruları gelince kalıyorum o konularda çarpanlara ayırma ve 1 dereceden denklemlerde çok büyük problemim yok yapabiliyorum ve evet geometriden kaçtım.

Bıyıklı matematik temel ve 55 günlük kampları bitti kampta yeni nesil hariç çoğu soruyu yapabiliyordum matematiğin ilacı da öyle ama resimli uzun paragraf soruları gelince kalıyorum o konularda çarpanlara ayırma ve 1 dereceden denklemlerde çok büyük problemim yok yapabiliyorum ve evet geometriden kaçtım.
Bilgi Sarmal Problemler, Acil Deneme Deposu Sayılar, Mikroorjinal Geometri sizin işinizi görür gibi duruyor. İlerleyen zamanlarda da branş denemesi ile süre yönetiminizi halledersiniz.

Biraz klişe olacak ama uzun ve resimli sorular genelde hep daha kolay oluyor bazı zamanlar basit düşünmek bile soru çözdürüyor.

Daha önümüzde 3 ay küsür gün var; planlı ve düzgün çalışmayla 25 üstünü bile zorlayabilirsiniz. Tekrardan başarılar dilerim.

Bilgi Sarmal problemler, acil deneme deposu sayılar, mikroorjinal geometri sizin işinizi görür gibi duruyor. İlerleyen zamanlarda da branş denemesi ile süre yönetiminizi halledersiniz.

Biraz klişe olacak ama uzun ve resimli sorular genelde hep daha kolay oluyor bazı zamanlar basit düşünmek bile soru çözdürüyor.

Daha önümüzde 3 ay küsur gün var; planlı ve düzgün çalışmayla 25 üstünü bile zorlayabilirsiniz. Tekrardan başarılar dilerim.

Zaten hedefim eşit ağırlık 130 170k arası hocam şu an TYT 60 AYT 30. TYT matematikte netim hocam 15e sabitlemek.

Bilgi Sarmal problemler, acil deneme deposu sayılar, mikroorjinal geometri sizin işinizi görür gibi duruyor. İlerleyen zamanlarda da branş denemesi ile süre yönetiminizi halledersiniz.

Daha önümüzde 3 ay küsur gün var; planlı ve düzgün çalışmayla 25 üstünü bile zorlayabilirsiniz. Tekrardan başarılar dilerim.

Hocam yazmayı unuttum görselli sorularda ben verdikleri şeyleri göremiyorum ya paragrafa saklıyorlar ya arada eşit bir büyüğü bir küçüğü gibi bir şeyler yazıyorlar ama ben onu anlayamıyorum o an ve görseli bazen denkleme dökemiyorum.

Son düzenleme:
Hocam yazmayı unuttum görselli sorularda ben verdikleri şeyleri göremiyorum ya paragrafa saklıyorlar ya arada eşit bir büyüğü bir küçüğü gibi bir şeyler yazıyorlar ama ben onu anlayamıyorum o an ve görseli bazen denkleme dökemiyorum.
Kişiden kişiye değişebilir ama paragrafı ilk önce üstünkörü okuyup sonra en baştan okumaya başla ama bu sefer okurken sana verdiği bilgiyi yazarak -değer vermeler vb.- oku. İlk başta yavaş olabilir ama adam akıllı bir problem fasikülü bitirirsen bitirdiğinde bayağı hız kazanmış olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı