345AllStar sayısal seti nasıldır?

marcel020

Femtopat
Daha fazla  
345Allstar'ın sayısal setini almayı düşünüyorum. Alan var mı almak mantıklı mı? Kitap ve soru sayısı yeterli mi? Örneğin ben istediğim bir matematik konusunu istediğim bir hocadan izleyebiliyor muyum yoksa konulara göre hocalar sınırlı ve değişiklik gösteriyor mu? Ve illaki tablet gerekiyor mu?

Bence gereksiz o tür şeyler. Zaten neredeyse bir dershane parasına falan denk geliyor ve oradaki hocaların hepsi YouTube'da gayet kaliteli bir şekilde ders anlatıyor gerek var mı bilemedim.

Hocam fiyatı 20.000 gibi bir fiyata geliyor indirim koduyla. Hocaların hepsi YouTube'da var ama ben YouTube'dan kendime bir düzen oluşturamadım bu uygulamada hazır bir düzen olması ilgimi çeken kısım oldu aslında ve 345 yayınlarının allstar özel kitapları da geliyor 62 tane.

Hocam fiyatı 20.000 gibi bir fiyata geliyor indirim koduyla. Hocaların hepsi YouTube'da var ama ben YouTube'dan kendime bir düzen oluşturamadım bu uygulamada hazır bir düzen olması ilgimi çeken kısım oldu aslında ve 345 yayınlarının allstar özel kitapları da geliyor 62 tane.
Hocam siz bilirsiniz fakat biraz keyfi bir harcama olur. Siz naparsanız yapın ne alırsanız alın yine işin yüzde 99'luk bir kısmı sizin üzerinize düşecek. Onun dışında 62 kitap gayet uygun fakat 20.000 TL'ye elinizde bulunmuyorsa bir tablet alırsanız 62'den fazla kitabın PDF'ini bulabilirsiniz. Zaten hocalar da Youtube'da ki hocalarla bizzat aynı sadece ortam değişik. Eğer YouTube'dan bir düzen oturtamadıysanız ben size oturtmanız için bizzat yardımcı olabilirim.

Hocam siz bilirsiniz fakat biraz keyfi bir harcama olur. Siz naparsanız yapın ne alırsanız alın yine işin yüzde 99'luk bir kısmı sizin üzerinize düşecek. Onun dışında 62 kitap gayet uygun fakat 20.000 TL'ye elinizde bulunmuyorsa bir tablet alırsanız 62'den fazla kitabın PDF'ini bulabilirsiniz. Zaten hocalar da Youtube'da ki hocalarla bizzat aynı sadece ortam değişik. Eğer YouTube'dan bir düzen oturtamadıysanız ben size oturtmanız için bizzat yardımcı olabilirim.
Ama tüm bunların dışında gerçekten piyasada ki en kaliteli hocaları toplamaları ve 60'dan fazla kitap seti göndermeleri açısından 20.000 TL uygun diyebilirim. Zaten şuan bir test kitabı 300 liradan başlıyor sırf testten hesaplasan en az 15.000 TL soru bankalarına çıkıyor. O yüzden fiyatı uygun ve hocaların kalitesi tartışılmaz öğrencilere de hazır bir yol haritası sunması açısından da çok fayda sağlayabilir.

Hocam siz bilirsiniz fakat biraz keyfi bir harcama olur. Siz ne yaparsanız yapın ne alırsanız alın yine işin yüzde 99'luk bir kısmı sizin üzerinize düşecek. Onun dışında 62 kitap gayet uygun fakat 20.000 TL'ye elinizde bulunmuyorsa bir tablet alırsanız 62'den fazla kitabın PDF'ini bulabilirsiniz. Zaten hocalar da YouTube'daki hocalarla bizzat aynı sadece ortam değişik. Eğer YouTube'dan bir düzen oturtamadıysanız ben size oturtmanız için bizzat yardımcı olabilirim.

Ama tüm bunların dışında gerçekten piyasada ki en kaliteli hocaları toplamaları ve 60'dan fazla kitap seti göndermeleri açısından 20.000 TL uygun diyebilirim. Zaten şu an bir test kitabı 300 liradan başlıyor sırf testten hesaplasan en az 15.000 TL soru bankalarına çıkıyor. O yüzden fiyatı uygun ve hocaların kalitesi tartışılmaz öğrencilere de hazır bir yol haritası sunması açısından da çok fayda sağlayabilir.

Ben kendim belirli bir program ve düzen oturtamadım bir türlü. Kendi programımı oluşturamıyorum. Örneğin haftalık bir dersden bitirmem gereken konular, çözmem gereken soru sayısı gibi. Bir derse ya da konuya kaç saat ayırmalıyım bunlar hakkında bana yardımcı olabilecekseniz çok minnettar olurum hocam.

Ben kendim belirli bir program ve düzen oturtamadım bir türlü. Kendi programımı oluşturamıyorum. Örneğin haftalık bir dersden bitirmem gereken konular, çözmem gereken soru sayısı gibi. Bir derse ya da konuya kaç saat ayırmalıyım bunlar hakkında bana yardımcı olabilecekseniz çok minnettar olurum hocam.
Hocam ben kendim 1 sene sınav serüveni yaşadım ve şahsi olarak tanıdığım koçluk hocalarımda var. Bu sene ise tekrardan sınava hazırlanıyorum. Eğer sizin içinde uygun olursa size güzel bir taslak olarak hangi ay ne yapmanız gerektiğini anlatabilirim ancak elbette 345 AllStar'da ki gibi detaylı olmayacaktır fakat sizi şu konuda da uyarmam gerek zaten olması gereken kişinin taslak programı kendisine uygun hale getirmesidir. Ben size hangi konuyu ne zaman hangi aralıkta nasıl güzelce oturtacağınızı ve hangi yayınları çözeceğinizi bizzat kendi tecrübelerimden söyleyebilirim sizde bunu kendinize en uygun şartlarda daha detay bir şekilde halledersiniz.Çünkü emin olun size hazır verilmiş programlarda programı hazırlayan kişinin kendisine göre yaptığını hissediyorsunuz ve zamanla zaten o programın dışına doğru evriliyorsunuz bizzat yaşadığımdan biliyorum.

Bende var, okulum sayesinde 5bin TL'ye aldım. Öncelikle kesinlikle ama kesinlikle 20bin TL etmez. Her biri 100 sayfaya yakın olacak şekilde 60 civarı kitap var, kitaplar gayet iyi fakat uygulaması hakkında benim izlenimlerim berbat. Uygulamada zaten çok fazla bir şey yok sadece videolar ve cevap anahtarları var sanırım. Hocalardada izlemek istediğin videoyu seçince bir veya birden fazla hoca seçeneği çıkıyor oradan istediğini seçip izliyorsun, fakat ben bunada gerek olmadığını düşünüyorum, şahsen YouTube varken buradan izler miyim emin değilim. Yani diyeceğim o ki 15-20 bin gibi bir fiyata asla alınmaz ama okul dershane ucuza satıyorsa alınabilir.

Ve en saçma bulduğum şeylerden biri de uygulamanın sadece mobil cihazlardan kullanılabilir olması.

Hocam ben kendim 1 sene sınav serüveni yaşadım ve şahsi olarak tanıdığım koçluk hocalarımda var. Bu sene ise tekrardan sınava hazırlanıyorum. Eğer sizin içinde uygun olursa size güzel bir taslak olarak hangi ay ne yapmanız gerektiğini anlatabilirim ancak elbette 345 Allstar'daki gibi detaylı olmayacaktır fakat sizi şu konuda da uyarmam gerek zaten olması gereken kişinin taslak programı kendisine uygun hale getirmesidir. Ben size hangi konuyu ne zaman hangi aralıkta nasıl güzelce oturtacağınızı ve hangi yayınları çözeceğinizi bizzat kendi tecrübelerimden söyleyebilirim sizde bunu kendinize en uygun şartlarda daha detay bir şekilde halledersiniz. Çünkü emin olun size hazır verilmiş programlarda programı hazırlayan kişinin kendisine göre yaptığını hissediyorsunuz ve zamanla zaten o programın dışına doğru evriliyorsunuz bizzat yaşadığımdan biliyorum.

Eğer siz bana taslak olarak neler yapacağımı anlatırsanız ben onu kendime uygun bir hale dönüştürebileceğimi düşünüyorum hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı