Philips 278M1R/00 27" 4ms 4K IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bütçenin altında bile kaldım. 4K 60 yeter değil mi?
Vallahi ne deyim hayırlısı olsun. Bak bende aldım 5900X, X570 falan (imzamdaki sistem). Ama onları alacak adam 40 yere bakar alır o fiyata burada konu açmaz bence. Benim açtığım konular sistem hataları ve eksikliklerini bulmak içindi mesela, eski üye ise bunları sorardı gibime geliyor.
39.800 bütcem var 40 diyelim düz hesap yani oynadiim oyunlara gelirsek rekabetci fps oyunlari bazen story oyunlari daha çok fps tarzi rekabetci oyunlar ama
bugün veya 1 2 gün içerisinde parçalari sipariş vericem gerekli bütceyi ayarladim son kez hepsini toparlayip alicam tek sorun ekran karti olacak 3080 düşünüyorum ve stoklarda yok.
39.800 bütcem var 40 diyelim düz hesap yani oynadiim oyunlara gelirsek rekabetci fps oyunlari bazen story oyunlari daha çok fps tarzi rekabetci oyunlar ama
bugün veya 1 2 gün içerisinde parçalari sipariş vericem gerekli bütceyi ayarladim son kez hepsini toparlayip alicam tek sorun ekran karti olacak 3080 düşünüyorum ve stoklarda yok.
3090 daha iyi olur ama 4k oyun veya 8k oyun oynamicam 2k da oynarım diye dünüyorum max birde şuan piyadasaki 3090lar 20k civarlarinda mönitör dahil 40k bandinda ucu ucuna yetiyor