Alında ilk tercihim Asus rog strix X570-E Gaming anakartıydı ama sonra bi çok yorumda hero’dan bahsedildi. Açıkcası çok bi fark yok aralarında ama dediğim gibi 5-6 sene idare eder diye düşündüm. Ama dediğin x570-F modeline bakacağım teşekkür ederim.Anakarta o kadar para vermenize gerek yok hocam. X570-F Yetecektir diye düşünüyorum.
bende biraz obsesiflik var hocam set olma zorunluğu gibi aşamıyorum o yüzden parçayı bozamıyorum bir türlü ama kız arkadaşım mor renk hastası ona g102 ve g733 kulaklıkla mor bir set yapabilirim belki. Steelseries tr hesabına yazdım acaba yeni renk skalanız gelecek mi diye planlama varmış. Ama hayırlısı bakalım teşekkürler güzel yorumun için. Klavyeyi çok merak ettim özellikleri ve incelemelerine bakayım.Ben çevre ekipmanları için şöyle bir set yapmak isterim.
Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Logitech G733 7.1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G733 7.1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G733 7.1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.497,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Mouse pad SS kalabilir, klavye ve mouse padin renk dışında pek marka farkı olmuyor.[TRY1,755.25 10% OFF] KEMOVE SnowFox Mechanical Keyboard 61 Keys 60% NKRO bluetooth 5.1 Type-C Dual Mode PBT Keycap Gateron Axis Switch Hotswappable Switches RGB Backlight Gaming Keyboard with Full Keys Programmable Computer Peripherals from Computer
KEMOVE SnowFox Mechanical Keyboard 61 Keys 60% NKRO bluetooth 5.1 Type-C Dual Mode PBT Keycap Gateron Axis Switch Hotswappable Switches RGB Backlight Gaming Keyboard with Full Keys Programmablem.banggood.com
İşlemci 5950X olup, anakartı X570 yapabilirsiniz, bu fiyata RTX 3080 ekran kartı daha iyi olur.
RTX 3080 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
RTX 3080 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam G102 görece kalitesiz bir fare. Bence böyle bir sistemde G102 kullanmak mantıksız. Oyun performansınızı da etkileyebilir.Alında ilk tercihim Asus rog strix X570-E Gaming anakartıydı ama sonra bi çok yorumda hero’dan bahsedildi. Açıkcası çok bi fark yok aralarında ama dediğim gibi 5-6 sene idare eder diye düşündüm. Ama dediğin x570-F modeline bakacağım teşekkür ederim.
bende biraz obsesiflik var hocam set olma zorunluğu gibi aşamıyorum o yüzden parçayı bozamıyorum bir türlü ama kız arkadaşım mor renk hastası ona g102 ve g733 kulaklıkla mor bir set yapabilirim belki. Steelseries tr hesabına yazdım acaba yeni renk skalanız gelecek mi diye planlama varmış. Ama hayırlısı bakalım teşekkürler güzel yorumun için. Klavyeyi çok merak ettim özellikleri ve incelemelerine bakayım.
Hocam şuan inananın meşgul durumdayım fakat bu kadar bütçe varken çok yanlış kararlar veriyorsunuz. @AirJET @Motionless IN WhiteAlında ilk tercihim Asus rog strix X570-E Gaming anakartıydı ama sonra bi çok yorumda hero’dan bahsedildi. Açıkcası çok bi fark yok aralarında ama dediğim gibi 5-6 sene idare eder diye düşündüm. Ama dediğin x570-F modeline bakacağım teşekkür ederim.
bende biraz obsesiflik var hocam set olma zorunluğu gibi aşamıyorum o yüzden parçayı bozamıyorum bir türlü ama kız arkadaşım mor renk hastası ona g102 ve g733 kulaklıkla mor bir set yapabilirim belki. Steelseries tr hesabına yazdım acaba yeni renk skalanız gelecek mi diye planlama varmış. Ama hayırlısı bakalım teşekkürler güzel yorumun için. Klavyeyi çok merak ettim özellikleri ve incelemelerine bakayım.
5800 serisinin performansına bakıcam karşılaştırmalarını yapayım. 4000d modeline bakıcam. Spec delta kasasını akış olarak güzel statüsünde inceledikleri için eklemiştim ama onu da daha detaylı araştırayım. SSD olarak 970 mi öneriyorsunuz. WD markasının yorumlarını okudumda çoğu kullanıcı çok sesten şikayetçi ve seagate markası ile mukayese edilemez olduğunu söylüyor. Ama bu camiyada yeniyim ve daha fazla araştırmam lazım bundan bir ay öncesine kadar Bilgisayarın temel parçalarını bile doğru düzgün bilmezdim bu forum sayesinde bir kaç bilgi edinebildim çok teşekkür ederim. Rival 3 seçmemin sebebi uzun süre boyuca rival 110 mouse ile oynamamdan kaynaklı el alışkanlığı diyelim son 1 senedirde rival 3 kullanıyorum çok memnunum.Oyun bilgisayarına 5950X vs. abartı. 5800X daha mantıklı bence. O kadar yüksek çekirdeğe ihtiyacı yok. 5800X'de hiç üzmez.
Depolama olarak en az 500 GB M.2 NVMe SSD almanız sistemin çok daha hızlı açılmasını, içine yüklenen oyunların da aynı şekilde baya hızlı açılmasını sağlar.
Kasa seçiminiz biraz vasat olmuş. Düşük bütçeli sistemlerde kullanılan, hava akışı eh işte diyebileceğimiz bir kasa. Bence 4000D Airflow, 275R gibi modellere bakın.
HDD olarak ben olsam Western Digital tercih ederim, bence daha iyi.
2 mousepada 1000 TL vermek de bence gereksiz. Bu daha çok kişisel tercih. Siz bilirsiniz.
Arctis 5 ve Rival 3 bence uymamış. Bu bütçede daha iyi seçenekler vardır illa. Çok iyi bilmiyorum ne alınabilir.
Hocam G102 görece kalitesiz bir fare. Bence böyle bir sistemde G102 kullanmak mantıksız. Oyun performansınızı da etkileyebilir.
Hocam isterseniz yarın Discord gibi bir platform aracılığıyla yardım edeyim, yoksa böyle olmayacak.5800 serisinin performansına bakıcam karşılaştırmalarını yapayım. 4000d modeline bakıcam. Spec delta kasasını akış olarak güzel statüsünde inceledikleri için eklemiştim ama onu da daha detaylı araştırayım. SSD olarak 970 mi öneriyorsunuz. WD markasının yorumlarını okudumda çoğu kullanıcı çok sesten şikayetçi ve seagate markası ile mukayese edilemez olduğunu söylüyor. Ama bu camiyada yeniyim ve daha fazla araştırmam lazım bundan bir ay öncesine kadar Bilgisayarın temel parçalarını bile doğru düzgün bilmezdim bu forum sayesinde bir kaç bilgi edinebildim çok teşekkür ederim. Rival 3 seçmemin sebebi uzun süre boyuca rival 110 mouse ile oynamamdan kaynaklı el alışkanlığı diyelim son 1 senedirde rival 3 kullanıyorum çok memnunum.
Sata ile M.2 SSD arasında oyun anlamında fark yok denecek kadar az.Şimdi gördüm bu bütçede SATA yerine M.2 SSD alınmalı bence. Hatta 1TB daha iyi olacaktır.