VULCAN-4070Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX EX Gamer 1-Click OC V2 GeForce RTX 4070 Ti 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR En yakın bütçede bu var.Bu bütçeye 4070 ti ye çıkılır mı
VULCAN-4070Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX EX Gamer 1-Click OC V2 GeForce RTX 4070 Ti 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR En yakın bütçede bu var.Bu bütçeye 4070 ti ye çıkılır mı
Hocam baktınız mı ?Köklü firmadır hocam. Alınır bence. Muadillerinden bir tık ucuz oluyor genelde. Muhtemelen olumsuz yorumlar A320 anakartlarında falandır. Attığınız konuda dandik denmiş ama bir bakayım YT'den.
Baktım hocam bios biraz dandik gözüküyor maalesef. Biosla çok işi yoksa tercih etsin yine de. Olumsuz yorum görmedim pek standart bir anakart.Hocam baktınız mı ?
Sürekli biosla uğraşıyorum işlemcime ramlerime oc yaparım dersen bios ekranı çok iyi olmadığı için canını sıkabilir. Yine de 800 lira fiyat farkıyla B650 almanı öneriyorum ben. Zaten altı üstü bir anakart çalışsın ve vaatlerini yerine getirsin yeter. Ki zaten anakart maks 6000 mhz destekliyor ramler de 6000 mhz. Ram için oc yapılamaz.Anakart hakkında son fikriniz nedir?
Bu sistem isteklerinizi karşılayacaktır zaten. Anakartı B650 yapıp alabilirsiniz diye düşünüyorum ben. Bir kullanıcı aynı sistemle PUBG 2K Ultra'da 200 FPS alıyor. Sistemi almadan önce özelleştirip bize atın da bakalım neler eklediğinize. Bir yanlışlık varsa söyleriz.Şimdi ben oyun oynuyorum fps tarzı genellikle pubg falan, ufak tefek editler yapıyorum. Hem bunları yapabileceğim hem de tamamen güncel olmasa da güncel bir sistem arıyorum. Son olarak DDR 5 ve 4070 süper bir sistemde karar kıldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.