35.000-40.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
35.000-40.000 TL
Anakart hakkında son fikriniz nedir?
Sürekli biosla uğraşıyorum işlemcime ramlerime oc yaparım dersen bios ekranı çok iyi olmadığı için canını sıkabilir. Yine de 800 lira fiyat farkıyla B650 almanı öneriyorum ben. Zaten altı üstü bir anakart çalışsın ve vaatlerini yerine getirsin yeter. Ki zaten anakart maks 6000 mhz destekliyor ramler de 6000 mhz. Ram için oc yapılamaz.

Şimdi ben oyun oynuyorum fps tarzı genellikle pubg falan, ufak tefek editler yapıyorum. Hem bunları yapabileceğim hem de tamamen güncel olmasa da güncel bir sistem arıyorum. Son olarak DDR 5 ve 4070 süper bir sistemde karar kıldım.

Şimdi ben oyun oynuyorum fps tarzı genellikle pubg falan, ufak tefek editler yapıyorum. Hem bunları yapabileceğim hem de tamamen güncel olmasa da güncel bir sistem arıyorum. Son olarak DDR 5 ve 4070 süper bir sistemde karar kıldım.
Bu sistem isteklerinizi karşılayacaktır zaten. Anakartı B650 yapıp alabilirsiniz diye düşünüyorum ben. Bir kullanıcı aynı sistemle PUBG 2K Ultra'da 200 FPS alıyor. Sistemi almadan önce özelleştirip bize atın da bakalım neler eklediğinize. Bir yanlışlık varsa söyleriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı