O zaman sıkıntı olmaz mı? İşte GPU macununu falan sürülüyor mu?Tek tek daha ucuza toplanır. Parçalar fiyatına değmiyor. Toplam kaç para burası?
GPU macunu derken? Zaten ekran kartı macunu fabrikada sürülü gelir.O zaman sıkıntı olmaz mı? İşte GPU macununu falan sürülüyor mu?
O paraya 5060 Ti'lı sistem alınabiliyor. Tek tek toplamak istemiyorsan en mantıklısı o gibi.@Emma Stone 39357 şuan, fiyatı biraz daha aşağıya çekmek istiyorum veya ürünleri daha kaliteli hale getirmek istiyorum. İlk defa masaüstü kasa toplayacağım için kendim birleştirmeye ve ayrı ayrı kargo beklemek istemediğimden tek site üzerinden halletmek istedim.
5060 ti olan sistemde yaklaşık 3300 TL fiyat avantajı var tek tek toplamada. Anakart biostar ve ssd markasının bende karşılığı yok iyi mi kötü mü yorumlayamıyorumO paraya 5060 Ti'lı sistem alınabiliyor. Tek tek toplamak istemiyorsan en mantıklısı o gibi.
PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Daha ucuza kapatmak istiyorsan şu sistemde kasayı Vento, RAM'i 32GB yapıp 35.800'e alabilirsin:
Biostar olan anakart güzel. Bende 3 yıldır Biostar anakart var. Bir sorun yaşamadım. Bunda da yaşayacağını sanmam. Kullanılan RAM fena değil tolare edilir fiyatını göz önüne alırsak.5060 ti olan sistemde yaklaşık 3300 TL fiyat avantajı var tek tek toplamada. Anakart biostar ve ssd markasının bende karşılığı yok iyi mi kötü mü yorumlayamıyorum
amd olan sistemi daha önce görmüştüm ürünler yine kafamda ? bıraktı bilmediğim için.
Siz şuan bir pc topluyor olsaydınız kombinasyonu bu fiyat skalasında seçeceğiniz ürünler nasıl olurdu ?
Teşekkürler
39.800'e şunu toplardım. Her parçayı kaliteli tuttum. Örneğin SSD'de DRAM var gibi. Windows kuracaksan aşırı önemli. Hava soğutucu tepe model. PSU kendi fiyat segmentinin en kalitelisi vs.@Emma Stone Seni son kez rahatsız edip salıyorum o haldeyorumların için tekrar teşekkürler.
35-40k bandında kalacak şekilde ürünleri kendin seçerek bir sistem hazırlayabilir misin benim için?