Peki 2k model ne tavsiye edersin bu sisteme basic oynunlar içinAOC bu modelden çok daha iyi görüntü kalitesi sunar. Onu ana monitör yaparsın.
Peki 2k model ne tavsiye edersin bu sisteme basic oynunlar içinAOC bu modelden çok daha iyi görüntü kalitesi sunar. Onu ana monitör yaparsın.
Ucuza kapatayım dersen:Peki 2k model ne tavsiye edersin bu sisteme basic oynunlar için
KTC ile AOC görüntü kalite farkı nasıl acabaUcuza kapatayım dersen:
Bütçe 10K'lara çıkarsa bu eğitim indirimiyle 10K'ya iniyor:
![]()
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük | Samsung Türkiye
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
Basic oyunlar dediğin için KTC'de yetecektir. G65B çok daha iyi görüntü kalitesi sunmakta.
KTC'nin görüntü kalitesi kötü değil bu arada, G65B'ye göre sönük kalıyor.
Birisi 2K birisi 1080P. Karşılaştırmak yanlış fakat AOC panel kalitesi anlamında daha iyi.KTC ile AOC görüntü kalite farkı nasıl acaba
Anladım birde 9060 xt nin 2k performansına bakayım boş yere geçmeye gerek yok o haldeBirisi 2K birisi 1080P. Karşılaştırmak yanlış fakat AOC panel kalitesi anlamında daha iyi.
Ekran kartını 9060 XT 16GB, RAM'i Apacer 32GB ve kasayı Vento veya Cougar yapıp şunu da çekebilirsin 31K civarına geliyor.Anladım birde 9060 xt nin 2k performansına bakayım boş yere geçmeye gerek yok o halde
@Emma Stone
ne diyorsun?![]()
Valla süper oldu bu iki sistem i5liyi değilde 7600 alıcam galiba anakart + ram +işlemci içinEkran kartını 9060 XT 16GB, RAM'i Apacer 32GB ve kasayı Vento veya Cougar yapıp şunu da çekebilirsin 31K civarına geliyor.
![]()
Vector Edge | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 7700 XT 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İşlemci olarak 7600 daha iyi ama.
PowerColor kullanıyorum 3 yıldır. Sağlam markadır. 2 modelde üzmez, keyfine göre yaparsın.Valla süper oldu bu iki sistem i5liyi değilde 7600 alıcam galiba anakart + ram +işlemci için
birde saphire yapmaya gerke varmı ekran kartını bu markayı bilmiyorum
İİşlemci soğutucuyu cooler master yaptım başka bir şey yapmama gerek varmı kasa doğru mu ? anakart ?PowerColor kullanıyorum 3 yıldır. Sağlam markadır. 2 modelde üzmez, keyfine göre yaparsın.
Alınır, hayırlı olsun.İİşlemci soğutucuyu cooler master yaptım başka bir şey yapmama gerek varmı kasa doğru mu ? anakart ?
Alıyorum sepette senden gelcek mesaja göre
Eki Görüntüle 2517210
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.