35.000₺ bütçeye bilgisayar toplama

Bütçe
35000

TürkishGamerr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 30k ya bir sistem toplamak istiyorum oyun, yayın, YouTube ve yazılım için kullanacağım vatan ve İtopya gibi güvenilir yerlerden de alabilirim sistemi güzel dediğiniz sistemleri ve parça listelerinizi bekliyorum. Sunrıse-7500F sistemi önerildi ama fazla ısınıyor diyorlar alıp almamakta kararsız kaldım ne olur kurtarın beni bu dertten. Ayrıca 5000 TL'ye de bir monitor alacağım onu da önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçaları düzgün seçtikten sonra sıkıntı yok. Sistem fena durmuyor. Ama ekran kartının testlerine Youtube üzerinden bakın. Isınıyor derken işlemci mi ısınıyor?

Parçaları düzgün seçtikten sonra sıkıntı yok. Sistem fena durmuyor. Ama ekran kartının testlerine YouTube üzerinden bakın. Isınıyor derken işlemci mi ısınıyor?

Evet işlemcinin ısındığını söylemişler extradan fan almam gerekiyormus stok fandan dolayı ısınıyormus 90 dereceyi görüyormuş ayrica RAM hizlarida dusuk diyorlar sizce iyi mi RAM hızları değilse seçeneklerdeki hangi RAM ile değiştirebilirim

Tek slot 16 GB sıkıntı yapmaz ama 8+8 olsaydı iyi olurdu ve bence hızları gayet yeterli. İşlemcinin stok fanı yetmiyordur. Benzer sorun Ryzen 5 3600 işlemcilerinde de vardı yanındaki soğutucu yetmiyordu. Düzgün bir kuletipi bularak sorunu halledebilirsin eğer bu sistemi alırsan ama üstüne biraz koyman gerekir.

Forumda araştırdım bunun gibi bir soğutucu işine yarar.

Tek slot 16 GB sıkıntı yapmaz ama 8+8 olsaydı iyi olurdu ve bence hızları gayet yeterli. İşlemcinin stok fanı yetmiyordur. Benzer sorun Ryzen 5 3600 işlemcilerinde de vardı yanındaki soğutucu yetmiyordu. Düzgün bir kule tipi bularak sorunu halledebilirsin eğer bu sistemi alırsan ama üstüne biraz koyman gerekir.

Forumda araştırdım bunun gibi bir soğutucu işine yarar.

Tamamdır teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı