35.000 TL bütçe ile iPhone 13 mü S23 mü alınmalı?

Bütçe
35000

ERenKns55

Decapat
Daha fazla  
Telefon almayı düşünüyorum kullanım amacım sosyal medya kamera açısından iyi olsun yazılım güncel olsun yeter. Sizce iPhone 13 mü yoksa Samsung S23 hangi telefonu almak daha mantıklı? Maksimum bütçem 35.000 tavsiyelerinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 alabilecek bütçeniz varken neden S23? S24 alınır.

iPhone 12 2025'te güncellemeleri kapatacak 13 içinde 2026'nın ilk çeyreği diyorlar alıcağın iPhone yeni model değilse alma derim ki yeni modeli almak bile saçma bence uzak dur IPhone'dan.

iPhone 13'ten fazlası bütçemi aşıyor iPhone alacaksanız Pro modellerine yönelin diyorlar ama onların fiyatları çok yüksek zaten iPhone fiyat politikası saçma Türkiye'de.

Telefon almayı düşünüyorum kullanım amacım sosyal medya kamera açısından iyi olsun yazılım güncel olsun yeter. Sizce iPhone 13 mü yoksa Samsung S23 hangi telefonu almak daha mantıklı? Maksimum bütçem 35.000 tavsiyelerinizi beklerim.
Çıkabilirsen S24 plus güzel olur yoksa S24. Eski iphone hele düz iphonelara o para verilmez.

@weokie0 samung telefonda kullandım S24 ve S23 modelleri çok daha üstün iPhone 13'e göre ama farklı bir deneyim istiyorum o yüzden iPhone bakıyorum.

Hocam pil konusunda hangisi daha iyidir? iPhone 13 mü S23 mü S24 almak istemiyorum pek çünkü Exynos işlemci var.

Son düzenleme:
@weokie0 samung telefonda kullandım S24 ve S23 modelleri çok daha üstün iPhone 13'e göre ama farklı bir deneyim istiyorum o yüzden iPhone bakıyorum.

Hocam pil konusunda hangisi daha iyidir? iPhone 13 mü S23 mü S24 almak istemiyorum pek çünkü Exynos işlemci var.

Exynos eskisi gibi değil sadece 1-2 derece fazla ısınıyor ve %7 fazla şarjı biter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı