S23 mü iPhone 13 mü?

Peki pil olarak nasıl mesela genelde bilgisayar oynayan birisiyim gündelik olarak geceleri yataren 1 2 saat TikTok gündede 3 4 saat sosyal medya azda oyun karışık takılan birisiyim yani 12 13 saat oyun oynayan biri değilim13 bataryası yeterli midir?

iPhone, Samsung'un 2005 yılındaki telefonların bataryasına sahipmiş gibi düşünün. Batarya konusunda çok verimsiz.

Merhaba bu başlıkta zaten açılmış bir konu vardı ama güncel olası adına benim de kafamı çok kurcaladı. 22-24K arası bütçem var. Bu fiyat bandına hangisi daha mantıklı olur? Gönlüm iPhone al diyor ama iPhone'da popüler kültür saçmalığı gibi geliyor. R S23 biraz şey gibi mi A34, A50 gibi orta segmnet bir telefon mu oluyor yani iPhone ile kıyaslamam kıyalanması için S23 Ultra veya S4 Ultra mı almalıyım? Az fikir verir misiniz? :D
S23 tabii ki. Samsung ülkede yerel fiyatlandırma yapıyor. Amerika'da vs. S24 ultra 16 pro max'le aynı bantlarda, hatta daha pahalı.
iPhone gerçekten kısıtlı bir cihaz. Arkadaki elmayı fazla önemseyip fanboyluk yapmıyorsanız mantıksız. Android özgürlüktür. Adamların inovasyon diye sunduğu özellikler kaç yıllık samsunglarda var.

S23 tabii ki. Samsung ülkede yerel fiyatlandırma yapıyor. Amerika'da vs. S24 ultra 16 pro max'le aynı bantlarda, hatta daha pahalı.
iPhone gerçekten kısıtlı bir cihaz. Arkadaki elmayı fazla önemseyip fanboyluk yapmıyorsanız mantıksız. Android özgürlüktür. Adamların inovasyon diye sunduğu özellikler kaç yıllık samsunglarda var.
bu yapay zeka AI teknolojisi s23 de de varmı

Evet Samsung özel harekat tarafından fark edildin ve iletişime geçilmiş gibi gözüküyor. Samsung hiç kullanmadım 2 senedir aktif bir şekilde iPhone 13 kullanan bir kişi olarak deneyimlerimi aktarabilirim.

• Evet 30k bandında bir telefonun 60 Hz olması can sıkıcı dezavantaj.
  • Kamerası video ve fotoğraf olarak tatmin edici hatta gündüz güneş ışığıyla harika.
  • Batarya konusunda aldığımdan itibaren aynı batarya ıt peroseniliyim iş gereği hücresel veri sürekli açık 1 gün boyunca götürüyor. (eğer dağ komandosu değilsen 0 almış olursan tatmin eder)
  • Yıllarca iPhone kullanma sebebim basitlik ve sadelik ve tabii ki yazılım güvenliği.
  • Ben telefonda oyun oynamıyorum o yüzden sana bunun hakkında deneyim aktaramam.
  • Hoparlör olarak basları ve verdiği tokluk hissiyatı güzel müzik açtığımda zevk veriyor.

Sormak istediklerin varsa cevaplarım. Bu arada bazı arkadaşlar gibi telefona çok anlam yüklememek gerek nihayetinde telefon.

Merhaba bu başlıkta zaten açılmış bir konu vardı ama güncel olası adına benim de kafamı çok kurcaladı. 22-24K arası bütçem var. Bu fiyat bandına hangisi daha mantıklı olur? Gönlüm iPhone al diyor ama IPhone'da popüler kültür saçmalığı gibi geliyor. R S23 biraz şey gibi mi A34, A50 gibi orta segmnet bir telefon mu oluyor yani iPhone ile kıyaslamam kıyalanması için S23 Ultra veya S4 Ultra mı almalıyım? Az fikir verir misiniz? :D

IPhone'a popüler kültür saçmalığı geliyor doğrudur ama iPhone iyi cihaz fakat Samsung cihazları daha iyi iPhone her sene aynı şeyi yapıyor başka ne varki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı