32GB ram ve soğutucu olarak thermalright 120 se takıp alabilirsiniz.35.000 TL hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.
32GB olsa güzel sistem ama hem bütçeyi aşıyor hem de 32GB ram yok hocam.![]()
GAMING-DUALRX9060XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 9060 XT 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUALRX9060XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9060 XT 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
acele edip almalısınız ayrıca trt bandrol zamı gelecek35.000 TL hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.
hocam bu zam ne zaman gelir ben bir sisteme bakıyorum 4 günde 2k zam geldi 1 ay içinde alcam artar mı bu fiyatacele edip almalısınız ayrıca trt bandrol zamı gelecek
Henüz net bir uygulama tarihi açıklanmış değil hocam. Medyada yer alan haberlere göre, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) bandrol ücretini bilgisayarlar ve tabletler için şu anda %4’ten %20’ye çıkarmayı planlıyor.hocam bu zam ne zaman gelir ben bir sisteme bakıyorum 4 günde 2k zam geldi 1 ay içinde alcam artar mı bu fiyat
Henüz net bir uygulama tarihi açıklanmış değil hocam. Medyada yer alan haberlere göre, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) bandrol ücretini bilgisayarlar ve tabletler için şu anda %4’ten %20’ye çıkarmayı planlıyor.
Attığım daha iyi.hocam bu sistem nasl hocam
hocam hangi parçalar daha iyiAttığım daha iyi.
Anakart, kasa ve PSU daha iyi. Diğer parçalar eşit.hocam hangi parçalar daha iyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.