35.000 TL klima önerisi

Son bir sorum var kusura bakmayın kafa yormak istemiyorum derken yine de değerlendirmeleri okudukça içim karardı Samsung konusunda.

Bu ürün hakkında düşünceleriniz neler peki?
Onu bilmiyorum ama ben araştırırken şu söyleniyordu. Bosch Climate 3000i , Midea extreme save ile birebir aynı.

Servisin gaz basma olayı da çok çok önemli deniliyor. Klima almak biraz meşakkatli olabiliyor cidden. Ama bir arkadaşım hiç araştırmadan gidip Arçelik almıştı :) Ama ben öyle yapamıyorum biraz sonuçta paramız değerli kötü bir tecrübe yaşama ihtimalini en aza düşürmek istiyor insan. Bir de fiyat performans arıyorsunuz tabi.

Hatta bu servis olayı öyle önemli ki klimadan daha çok iyi servis bulmanız lazım bile diyorlar :) Yanlış veya eksik gaz basımı ile klima geri dönüşü olmayan bir yola girebiliyormuş sanırım. Ondan sonra komple değişmeden çare olmuyor.

Ben sırf bu yüzden bayilerden bile almayı düşündüm. Ama birkaç yaz vantilatör bile az kullandık bir de balkon küçük dışarıya kurdurmak yasak gibi şeylerden dolayı ertelemiştim.

Onu bilmiyorum ama ben araştırırken şu söyleniyordu. Bosch climate 3000i, midea Extreme save ile birebir aynı.

Servisin gaz basma olayı da çok çok önemli deniliyor. Klima almak biraz meşakkatli olabiliyor cidden. Ama bir arkadaşım hiç araştırmadan gidip Arçelik almıştı :) ama ben öyle yapamıyorum biraz sonuçta paramız değerli kötü bir tecrübe yaşama ihtimalini en aza düşürmek istiyor insan. Bir de fiyat performans arıyorsunuz tabii.

Hatta bu servis olayı öyle önemli ki klimadan daha çok iyi servis bulmanız lazım bile diyorlar :) yanlış veya eksik gaz basımı ile klima geri dönüşü olmayan bir yola girebiliyormuş sanırım. Ondan sonra komple değişmeden çare olmuyor.

Ben sırf bu yüzden bayilerden bile almayı düşündüm. Ama birkaç yaz vantilatör bile az kullandık bir de balkon küçük dışarıya kurdurmak yasak gibi şeylerden dolayı ertelemiştim.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Türk firmalarının yetkili servisleri başarılı diye biliyorum. Arçelik veya Beko Bosch gibi olur mu bilmiyorum tabii.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Türk firmalarının yetkili servisleri başarılı diye biliyorum. Arçelik veya Beko Bosch gibi olur mu bilmiyorum tabii.
Valla servisten servise bile fark olabilir öyle diyeyim size. Anladığım kadarıyla servislerde öyle genel bir standart yok demek ki. Gaz olayını mutlaka öğrenin ve servis gelince ona göre istekte bulunun derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı