İlk attığın sistem güzel kasayı XPG yapabilirsin. 2. attığın sistem alınmaz.
Bütçen 37k bandına çıkıyorsa Sinerji'de AM5 7800XT sistemler oluyor onları da bekleyebilirsin.CYBER-DUAL7800XT / INTEL i5-13400F / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CYBER-TUF7800XT sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam teşekkür ederim,
İkinci sistem alınmaz deme sebebiniz 7800 XT daha performanslı olduğu için mi yoksa ilk sistem ile arasındaki fiyat farkına değmez diye mi? Çok ufak performans farkları benim için pek önemli değil, NVIDIA olması ve yeni olması yine de 5060 Ti'yi 16 GB ile alınabilir kılmaz mı?
Görüşlerinizi bekliyorum, günceldir.
Tekrar teşekkür ederim hocam, bahsettiğim her iki kasadan biri için ilave soğutucuya gerek var mı peki?O bütçede 7800XT olmasından dolayı alınmaz dedim eğer NVIDIA tercih ediyorsa alınabilir tabii.
Tekrar teşekkür ederim hocam, bahsettiğim her iki kasadan biri için ilave soğutucuya gerek var mı peki?
Bir de monitör öneriniz varsa ekstra memnun olurum.
Soğutucu için hangisi gerekir? Monitör için 5-6 bin, değer dediğiniz bir şey olursa ekstra biraz daha çıkabilirim.Evet soğutucuya gerek var. Monitör için bütçen ne kadar?
Soğutucu için hangisi gerekir? Monitör için 5-6 bin, değer dediğiniz bir şey olursa ekstra biraz daha çıkabilirim.
Değerli yorumların için teşekkür ederim, en son görüşlerine paralel araştırmalarımı yapacağım.Soğutucu olarak bütçen varsa bunu.
Yoksa bunu.Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Thermalright Assassin King 120 MINI V2 TL-D12B 120mm 5 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili (bu soğutucu hakkında pek fikrim yok