35000 tlye en iyi fiyat performans bu mu diyorsunuz yani ona göre alacağımPardon monitörle 35650 tutuyor onu attım sanıyordum atmamışım ekledim sağ olun.
35000 tlye en iyi fiyat performans bu mu diyorsunuz yani ona göre alacağımPardon monitörle 35650 tutuyor onu attım sanıyordum atmamışım ekledim sağ olun.
35000 TL'ye en iyi fiyat performans bu mu diyorsunuz yani ona göre alacağım![]()
Yani Oyun için alacağım genelde valorant oynuyorum ama daha iyi bir oyunda yükleyebilirim sonra tekrardan ekran kartı veya baska parça almak zorunda kalmayayım diye bu fiyata en iyi sistemi dizmek istiyorum.Kıbrısta yaşıyorum burada sistemler çok pahalıEn iyi demiyorum başka önerileri olanlar olabilir biraz hazır sistemlere bakıp haber vereyim ve toplama bir sistem çok fp olmaz fiyatını hak eden parçalarla toplarsanız iyi bir sistem toplamış olursunuz
Bir de sistem ne için alınacak oyun içinse hangi oyunlar olduğunu belirtirseniz sevinirim bazı oyunlar işlemciyi bazı oyunlar ekran kartını fazla kullanır.
Yani oyun için alacağım genelde Valorant oynuyorum ama daha iyi bir oyunda yükleyebilirim sonra tekrardan ekran kartı veya baska parça almak zorunda kalmayayım diye bu fiyata en iyi sistemi dizmek istiyorum. Kıbrıs'ta yaşıyorum burada sistemler çok pahalı.
![]()
Galax GeForce RTX4070 Ti 12GB 192Bit GDDR6X RTX 4070Tİ Ekran Kartı | Teknobiyotik
Galax GeForce RTX4070 Ti 12GB 192Bit GDDR6X RTX 4070Tİ Ekran Kartıwww.teknobiyotik.com
![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply özelliklerini incele, 2.459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
35650 TL tutuyor işlemci biraz düşük kaldı ama 2K da rahat besler.![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Burada forum üzerinden mesajlaşmamız daha iyi olur bir eksiğim olursa bir arakadaş söyleyebilir veya daha iyi bir öneride yapabilir.
İşlemci 5700X yapılabilse taş gibi sistem.
![]()
Galax GeForce RTX4070 Ti 12GB 192Bit GDDR6X RTX 4070Tİ Ekran Kartı | Teknobiyotik
Galax GeForce RTX4070 Ti 12GB 192Bit GDDR6X RTX 4070Tİ Ekran Kartıwww.teknobiyotik.com
![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply özelliklerini incele, 2.459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
35650 TL tutuyor işlemci biraz düşük kaldı ama 2K da rahat besler.![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Burada forum üzerinden mesajlaşmamız daha iyi olur bir eksiğim olursa bir arakadaş söyleyebilir veya daha iyi bir öneride yapabilir.
@messinicocugu hocam şu eksik veya şu olursa daha iyi olurdu dediğiniz parça var mı sistemde.
www.jumbum.com
PSU giriş seviyesi kalıyor en az şöyle bir şey olmalı bence:
Bir de az farkla kasa dlx21 olsa daha iyi olur:![]()
Deep Cool PM750D 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool PM750D 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool PM750D 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.293,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aigo DarkFlash DLX21 MESH Panel Gaming A-RGB E-ATX Kasa
Aigo DarkFlash DLX21 MESH Panel Gaming A-RGB E-ATX Kasawww.jumbum.com
Oyun içinmiş hocam gerek yok çok performans farkı olmaz render için olsa çekirdek farkından dolayı iyi olabilirdi belki.
Hafif darboğaz oluyor 5600 ile 5700X daha rahat ettirir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.