35.000 TL PC toplama

Bütçe
35.000
35000 TL'ye en iyi fiyat performans bu mu diyorsunuz yani ona göre alacağım 😊

En iyi demiyorum başka önerileri olanlar olabilir biraz hazır sistemlere bakıp haber vereyim ve toplama bir sistem çok fp olmaz fiyatını hak eden parçalarla toplarsanız iyi bir sistem toplamış olursunuz
Bir de sistem ne için alınacak oyun içinse hangi oyunlar olduğunu belirtirseniz sevinirim bazı oyunlar işlemciyi bazı oyunlar ekran kartını fazla kullanır.

En iyi demiyorum başka önerileri olanlar olabilir biraz hazır sistemlere bakıp haber vereyim ve toplama bir sistem çok fp olmaz fiyatını hak eden parçalarla toplarsanız iyi bir sistem toplamış olursunuz
Bir de sistem ne için alınacak oyun içinse hangi oyunlar olduğunu belirtirseniz sevinirim bazı oyunlar işlemciyi bazı oyunlar ekran kartını fazla kullanır.
Yani Oyun için alacağım genelde valorant oynuyorum ama daha iyi bir oyunda yükleyebilirim sonra tekrardan ekran kartı veya baska parça almak zorunda kalmayayım diye bu fiyata en iyi sistemi dizmek istiyorum.Kıbrısta yaşıyorum burada sistemler çok pahalı

Yani oyun için alacağım genelde Valorant oynuyorum ama daha iyi bir oyunda yükleyebilirim sonra tekrardan ekran kartı veya baska parça almak zorunda kalmayayım diye bu fiyata en iyi sistemi dizmek istiyorum. Kıbrıs'ta yaşıyorum burada sistemler çok pahalı.

RAPTOR-3070Ti / INTEL i5-13400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR böyle bir sistem ver VRAM sıkıntı çıkarabilir 2K da ama Valorant için benim topladığımdan daha iyidir işlemci daha iyi olduğundan.
İleride başka oyunlar yükleyebilirim içim rahat olsun diyorsanız benim topladığım daha mantıklı
Bütçe artarsa Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu almanızıda öneririm.

35650 TL tutuyor işlemci biraz düşük kaldı ama 2K da rahat besler.

Burada forum üzerinden mesajlaşmamız daha iyi olur bir eksiğim olursa bir arakadaş söyleyebilir veya daha iyi bir öneride yapabilir.

İşlemci 5700X yapılabilse taş gibi sistem.

35650 TL tutuyor işlemci biraz düşük kaldı ama 2K da rahat besler.

Burada forum üzerinden mesajlaşmamız daha iyi olur bir eksiğim olursa bir arakadaş söyleyebilir veya daha iyi bir öneride yapabilir.
@messinicocugu hocam şu eksik veya şu olursa daha iyi olurdu dediğiniz parça var mı sistemde.

PSU giriş seviyesi kalıyor en az şöyle bir şey olmalı bence:
Bir de az farkla kasa dlx21 olsa daha iyi olur:

PSU giriş seviyesi kalıyor en az şöyle bir şey olmalı bence:
Bir de az farkla kasa dlx21 olsa daha iyi olur:

Sağ olun hocam bunlarla 36200 gibi bir şey tutuyor konu sahibi bütçesi yetmezse B450 yapıp alabilir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı