www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr
				Değil, ekran kartı AMD almak istemiyorum hocam nvidia versiyonu var mıdır?Monitör dahil mi?

GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Neden AMD istemiyorsunuz?Değil, ekran kartı AMD almak istemiyorum hocam nvidia versiyonu var mıdır?
Hocam eski bilgisayarımdan dolayı soğudum AMD’den.Neden AMD istemiyorsunuz?
Eski model olduğu için olabilir. Bu bütçelere 7800XT'den iyi kart bulmak için bütçeyi arttırmak lazım. 7000 serisinde sorunlar bitti denilebilir.Hocam eski bilgisayarımdan dolayı soğudum AMD’den.
Hocam ilk yüksek sistemim olacak ve bu kadar para vermişken kendi istediğim şeyi almak istiyorum. Nvidia’nın yazılımı falan hoşuma gidiyo.amd nvdia ile aynı performansı veriyo fiyatı da daha ucuz ama insanlar sevmiyo eğer grafiklere önem vermiyosan amd al
Hocam Mert Bayantemur’un çıkardığı sistemi önerir misiniz?Eski model olduğu için olabilir. Bu bütçelere 7800XT'den iyi kart bulmak için bütçeyi arttırmak lazım. 7000 serisinde sorunlar bitti denilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.