35.000 TL tablet önerisi

Bütçe
35000

yagız 123

Yoctopat
Daha fazla  
Ders için tablet almayı düşünüyorum. Şu an 11. sınıf öğrencisiyim. Bana önerebileceğiniz marka ve model var mı? Samsung Tab s 11 için arada kaldım. Ekran biraz küçük geldi. Ekranı ikiye bölüp çalışacağım için size alınır mı? Ne tavsiye edersiniz? Maksimum bütçe 35 bin TL her şey içinde olursa sevinirim. Kalem, klavye vs. dahil üniversiteye giderken de kullanmak istiyorum. Yani uzun ömürlü olsun. Ders çalışırken, not alıp video falan izleyeceğim. Öneriniz nedir?

Ders için tablet almayı düşünüyorum. Şu an 11. sınıf öğrencisiyim. Bana önerebileceğiniz marka ve model var mı? Samsung Tab s 11 için arada kaldım. Ekran biraz küçük geldi. Ekranı ikiye bölüp çalışacağım için size alınır mı? Ne tavsiye edersiniz? Maksimum bütçe 35 bin TL her şey içinde olursa sevinirim. Kalem, klavye vs. dahil üniversiteye giderken de kullanmak istiyorum. Yani uzun ömürlü olsun. Ders çalışırken, not alıp video falan izleyeceğim. Öneriniz nedir?

Kendim Tab S10 Plus kullanıyorum ve bayağı memnunum. Kılıfı klavyesi ve faresiyle toplam 30.000 TL'ye halletmiştim ben. 7 yıllık güncelleme desteğinden ötürü uzun yıllar götürecektir. Bütçeniz yeterse Ultra modeline de çıkabilirsiniz ama gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada ekleyeyim. İkisini de gidip MediaMarkt vatan tarzı bir mağazada dene derim. Belki S11 sana boyutuyle yeterli gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı