35.000 TL'ye DDR5 RTX 4070'li hazır sistem önerisi

BlackRose58

Femtopat
35.000 TL'lik bir bütçem var (biraz artırabilirim). Bu fiyata DDR5 RTX 4070'li ekran kartına sahip hazır kasa sistemler bulabilir miyim? Aslında RX 7700 XT almayı düşünüyordum; fakat yazılımsal sorunlar ve FSR'nin çamur gibi gösterdiği yorumlar beni bu karttan tamamen soğuttu. Önerilerinizi bekliyorum.

Bence RX 7800 XT bir sistem toplanabilir. FSR görüntüyü AMD ekran kartlarında yüksek miktarda açılmadığı sürece çamur etmez eğer iyi AMD kartı alınırsa zaten FSR yüksek ayarlarda kullanma ihtiyacı da olmaz. Eğer FSR'ı NVIDIA ekran kartında denenmişse evet NVIDIA kartları FSR'ı iyi çalıştıramıyor ve görüntü gerçekten bozuluyor. Bence bu bütçede AMD ekran kartı tercih edilebilir.

Hocam NVIDIA dağa sağlam geliyor bana ya DLSS FSR'ye göre daha iyi görüntü veriyor.

Hocam, açmanıza gerek kalmaz diye boşa mı yazdım.
7800XT 4070'e göre çok daha güçlü, 2K rahat bir şekilde oynarsınız yani.
Sırf teknoloji için niye daha güçsüz kart alıyorsunuz.

Hocam, açmanıza gerek kalmaz diye boşa mı yazdım.
7800XT 4070'e göre çok daha güçlü, 2K rahat bir şekilde oynarsınız yani.
Sırf teknoloji için niye daha güçsüz kart alıyorsunuz.

5K zam gelmiş hocam 1 ayda😂

7800XT Alın, çok daha iyidir.
FSR Açmanıza gerek kalmaz bile.
Hocam parayı şimdi toparlayabildimde bütçem aynı 35 bin tl biraz geç kaldım ne almalıyım size zahmet yayıncılık olsun oyun olsun bana zahmet çıkarmasın rahat 5 yıl kullanabileceğim bir sistem olsun malum 9070 serisi çıkıyor sizce 9070 i bekleyip görmek mantıklı olurmu ? fsr 4 sadece 9000 serisine gelecekmiş çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı