70.000 TL'ye RTX 4070'li hazır sistem önerisi

Game Garaj bana pahalı gibi geldi. Burası reklam konusu falan mı acaba bilemedim. 👮‍♂️

Kardeşim şu an sistem alma yıl sonu olduğu için zamlar arttı ve NVIDIA 40 serisi üretim durdurduğu için dünya genelinde pahalandi sen 50 seriyi bekle 70bin TL'ye 5070 bulursun illaki çıkar cikmazsa 5060 alırsın zaten 5060 5070 denk olabilir bekle Mart'da gelecek.

Ne alakası var? 70k TL 50 serisi çıkacak zaten 40 seri zamlandigi için 50 seri sistem fiyatina denk gelir.
Size cevaben yazmadım. Konu sahibinin amacı oled tv'de 4k gaming ise 4070 super ile triple A oyunlarda istediği deneyimi elde edemeyebilir, özellikle RT vs. kullanmak istiyorsa.

5000 serisi hakkında bir yorum yapmadım, müdahil olmanızın sebebi nedir bilip bilmeden?

Size cevaben yazmadım. Konu sahibinin amacı OLED TV'de 4K Gaming ise 4070 Super ile triple a oyunlarda istediği deneyimi elde edemeyebilir, özellikle RT vs. kullanmak istiyorsa.

5000 serisi hakkında bir yorum yapmadım, müdahil olmanızın sebebi nedir bilip bilmeden?

Yanlış gördüm bana yanıt verdin sandım mail gelmiş bu arada 4K oynatır ama zor yani ben olsam 4K zerre açmam boşuna ömrü tüketir.

45K'ya 4070 Super sistemler bulunur. Ve gayet 4070 Super sistem yeterli ve güçlü bir kart. Çoğu oyunda 3090'ı geçiyorda. 2K için mükemmel olmasına rağmen VRAM 12 GB olmasından dolayı 4K için önermiyorum ama üzmeyecek bir kart. Aceleniz yoksa 5070 Super'li sistemler beklenebilir. Ya da isterseniz 7900GRE var 4070 solluyor. Onada göz atmanızı tavsiye ederim.

Anakart, Ram, SSD ve kasa özelleştirirsen 69k yapıyor. 4k'da oynayacaksan işlemci soğutucuyu sonra da alabilirsin, ryzen 5 7600 stok soğutucuyla idare edebilir ya da ram'den kısıp 2. stick'i sonra takabilirsin soğutucu tercihi yapıp.

Şöyle bi sistem yaptım hocam belki hoşunuza gider. Bi kaç gün 5000 serisini bekleyip duruma göre ben de bunu alacağım.
Ekran Alıntısı.PNG

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı