35.000 TL'ye Kadar Araç Önerisi

O fiyata 2008 model temiz Ford Focus 1.6 110Beygir alabilirsin. Bakımları yapılmış bir araçsa gerçekten ilerleyen senelerde de rahatlıkla sorun yaşamadan kullanabileceğin bir arabadır.
A kişisi görmüştür önerir ancak ben senelerdir kullandığım için öneriyorum. Doğru düzgün bakım yapmadığımız halde bile senelerdir problemsiz kullanıyoruz. Önemli bir kazası belası yoksa - bakımları düzgün yapılmışsa ki bunu anlamanın da tonla yolu mevcut, rahatlıkla tercih edebileceğin bir model.

Hem az yakar hem 110 beygir basınca güzel uzar. Sağlam arabadır, bakımına dikkat etmiş biri bulursan gerçekten satma ihtiyacı duymadan senelerce kullanırsın. Bu kadar övüyorum çünkü çok memnun kaldığımız bir araç.

Şuan tekrar araba satın alsak yine Ford Focus alırız :)

Hyundai Accent Era 1.6
Renault Symbol 1.5 dCi Authentique
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Active
Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus

Bunlara bakabilirsin. Temiz az hasar kayıtlı falan " Fiat Doblo Combi 1.6 Multijet Premio" modellerine bakabilirsin..

Hocam Linea dan uzakdur kesinlikle. Hyundai accent blue değilse uzak dur. Egea güzel geldi bana ama çok uzun kullanamadım. Symbol ile hyundai aynı gibi kalite olarak ama hyundai daha doludur. Kesinlikle o fiyatta focustan iyisi zor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı