35.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Hocam 4070 Super düşse direkt alacağım ama 4070'li sistem bile bulamadım maalesef. 4060 ile %30'dan fazla bile farkı olduğunu söylüyorlar performans olarak. Ama 35 bine uyarsa direkt 4070'e yönelirim.

Bu sistem güzel duruyor hocam SSD yükseltmesi yapsam yeterli gibi sanki.

Hocam Ventus 4060 Ti'lara bayağı kötü diyorlar tasarım ve ısınma sorunlarından dolayı ondan Ventus'lara yanaşmadım pek. İlk üründe Ventus var sizce anlatıldığı kadar kötü bir kart mı?

Bilemiyorum biraz baksanız fena olmaz gibi.

O arkadaş troll büyük ihtimalle, attığı sistemler rezalet. Ventus'un malzeme kalitesi kötü, incecik boruları var ve diğer kartlara göre daha fazla ısınıyor. Zorunluluk yoksa alınmasını tavsiye etmiyorum.

1 TB'a yükseltecekseniz KC3000 dışında diğerleri parasını hak etmiyor. SSD dışında soğutucu da almanız gerekiyor.

Dostum kusura bakmayın mümkün oldunca yardımcı olmaya çalıştım.

O arkadaş troll büyük ihtimalle, attığı sistemler rezalet. Ventus'un malzeme kalitesi kötü, incecik boruları var ve diğer kartlara göre daha fazla ısınıyor. Zorunluluk yoksa alınmasını tavsiye etmiyorum.

1 TB'a yükseltecekseniz KC3000 dışında diğerleri parasını hak etmiyor. SSD dışında soğutucu da almanız gerekiyor.

Sizin önerdiğiniz bir sistem var mıdır peki hocam? Ben çok sağlam F/P bir sistem bulamadım çünkü.

Katılıyorum değişme daha iyi. Sadece 1TB olsun diye eklersin.
Alırsam direkt o halde alırım hocam o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı