Black Friday oyun önerisi

MrSheppard

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Black Friday indirimlerinden oyun almayı düşünüyorum. Steam veya Epic Games olması fark etmez. Bütçem şu an için 6-7 dolar. Daha çok açık dünya veya gizlilik temalı oyunlar arıyorum. Ayrıca bunlardan bağımsız olarak tavsiye edeceğiniz oyunlar varsa onları da bilmek isterim. Teşekkür ederim.

Hocam Batman oyunları gizliliğe sahip çok güzel ve ucuz oyunlardır bakabilirsin ayrıca açık dünyalar. Onun dışında Dishonored serisi de istediğin tarzdadır.
Onları da oynadım hocam 😄. Ama illa gizlilik veya açık dünya temalı olması şart değil. Onun dışında tavsiye ettiğiniz oyunlar varsa onlara da göz atabilirim.

Hocam sizin bütçeye alınabilecek en iyi oyunlar dave the diver, trepang 2, ultrakill falan filan.
Ubisoft oyunlarından önereceğiniz oyunlar var mı? Ubisoft'un sitesinde de baya iyi indirimler gördüm. Assassin's Creed serisinden şu oyunlar var bende:
Assassin's Creed 2
Assassin's Creed 3
Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed Rogue
Assassin's Creed Brotherhood
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Black Flag
Ayrıca Watch Dogs 1 ve 2 de mevcut.

Ubisoft oyunlarından önereceğiniz oyunlar var mı? Assassin's Creed serisinden şu oyunlar var bende:
Assassin's Creed 2
Assassin's Creed 3
Assassin's Creed Unity.
Assassin's Creed Rogue.
Assassin's Creed Brotherhood.
Assassin's Creed Odyssey.
Assassin's Creed Black Flag.
Ayrıca Watch Dogs 1 ve 2 de mevcut.

Vallaha hocam ben Ubisoft düşmanı biriyim hiçbir oyununu sevmem ondan öneri yapamam. Tek Far Cry serisini beğeniyorum.

Merhaba. Black Friday indirimlerinden oyun almayı düşünüyorum. Steam veya Epic Games olması fark etmez. Bütçem şu an için 6-7 dolar. Daha çok açık dünya veya gizlilik temalı oyunlar arıyorum. Ayrıca bunlardan bağımsız olarak tavsiye edeceğiniz oyunlar varsa onları dabilmek isterim. Teşekkür ederim.

Gizlilik temalı olarak sana kesinlikle Hitman oyunlarını öneririm. Hitman Absolution özellikle seride en çok beğendiğim oyun olmuştur. Ayrıca Türkçe dil desteği de mevcut. Çok kaliteli bir yapım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı