35.000 TL'ye SYM Symphony ST 200 alınır mı?

hakancebe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 40-50 bin civarına motosiklet araştırıyordum şehir içinde kullanmak için. Tanıdığım bir arkadaşımın arkadaşı SYM Symphony 200 motorunu satıyormuş. 1 yıldır motosiklet kullanılmıyormuş ve aküsünün de o sebepten bittiğini söyledi. Fiyat sorduğumda 35 bine bırakacağını tek masrafının muayene ve akü olduğunu söyledi sizce almak mantıklı mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba 40-50 bin civarına motosiklet araştırıyordum şehir içinde kullanmak için. Tanıdığım bir arkadaşımın arkadaşı SYM Symphony 200 motorunu satıyormuş. 1 yıldır motosiklet kullanılmıyormuş ve aküsünün de o sebepten bittiğini söyledi. Fiyat sorduğumda 35 bine bırakacağını tek masrafının muayene ve akü olduğunu söyledi sizce almak mantıklı mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Muayene, akü, yağ bakımı yapılması da lazım. Bunlar en kötü 3 4k tutar. Fiyattan düş yaptır çalıştırın motoru bakalım. Şimdi alacaksın satışını akü takacaksın bi bakacaksın motor çalışmıyor krank vuruyor nerden bileceksin.

Merhaba 40-50 bin civarına motosiklet araştırıyordum şehir içinde kullanmak için. Tanıdığım bir arkadaşımın arkadaşı SYM symphony 200 motorunu satıyormuş. 1 yıldır motosiklet kullanılmıyormuş ve aküsünün de o sebepten bittiğini söyledi. Fiyat sorduğumda 35 bine bırakacağını tek masrafının muayene ve akü olduğunu söyledi sizce almak mantıklı mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

O çok yakıyor diye hatırlıyorum yakıt değerlerine bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı