35.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
35000₺

Taha Doğan1

Picopat
Daha fazla  
30-35.000 civarında telefon almayı düşünüyorum. Yurt dışı almak daha cazip geliyor. En az 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Sıklıkla oyun oynayan biri değilim. Günlük performans ve kamera kalitesi güzel olsun yeterlidir.

Yurt dışı ya da TR ürünü olarak ne önerirsiniz?

Günlük kullanım ve kamera konusunda sizi memnun edeceğini düşünüyorum. Yurt dışı piyasasını bilmiyorum maalesef.

30-35.000 civarında telefon almayı düşünüyorum. Yurt dışı almak daha cazip geliyor. En az 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Sıklıkla oyun oynayan biri değilim. Günlük performans ve kamera kalitesi güzel olsun yeterlidir.

Yurt dışı ya da TR ürünü olarak ne önerirsiniz?
Yurt içi 14T pro var. Yurt dışı kayıtlı kullanırım dersen Mi 15 serisine bak.

Yurt içi 14T Pro var. Yurt dışı kayıtlı kullanırım dersen Mi 15 serisine bak.

Xiaomi'ye yazılım konusunda çöp diyorlar genel olarak 1-2 yıl kullanılacak telefon diye yorumlar duydum. Uzun süre kullanılabilir bir şey arıyorum. S24 - S25 serisi veya güzel bir iPhone varsa olabilir. Siz ne dersiniz?

Günlük kullanım ve kamera konusunda sizi memnun edeceğini düşünüyorum. Yurt dışı piyasasını bilmiyorum maalesef.
Düşüneceğim. Yurt dışı Samsung s24 ultra 29-30 bandında geliyor.

Xiaomi'ye yazılım konusunda çöp diyorlar genel olarak 1-2 yıl kullanılacak telefon diye yorumlar duydum. Uzun süre kullanılabilir bir şey arıyorum. S24 - S25 serisi veya güzel bir iPhone varsa olabilir. Siz ne dersiniz?
Çöp değil, giriş seviyesi telefonlarla karıştırmayalım. Xiaomi istemiyorsan yurt içi S24 fe bakabilirsin, honor 200 pro bakabilirsin bu bütçede. Samsung ve ıphone kayıt olmuyor, yedek telefonla kullanacaksan önereyim.

Çöp değil, giriş seviyesi telefonlarla karıştırmayalım. Xiaomi istemiyorsan yurt içi S24 fe bakabilirsin, honor 200 pro bakabilirsin bu bütçede. Samsung ve ıphone kayıt olmuyor, yedek telefonla kullanacaksan önereyim.
Elimde şuan redmi note 12 pro var. 4+4 yurt dışı ürünü geri kalan 4 ay da elimdeki telefonu kullanabilirim gibi.

Nedenini pek bilmiyorum ama Samsung yurt dışı alınmaz diye duymuştum. Yurt içi olarak S24'ün fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Eğer yurt dışı bakılacaksa Xiaomi telefon alınabilir bence. Ama yurt içi olarak Xiaomi tercih etmezdim ben şahsen.

Samsung yurt dışı alınmaz diye duymuştum. Yurt içi olarak S24'ün fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Eğer yurt dışı bakılacaksa Xiaomi telefon alınabilir bence. Ama yurt içi olarak Xiaomi tercih etmezdim ben şahsen.
Yurt içi Xiaomi alınamaz maalesef. Mi 14 Ultra yd düşünebilirim. Ama yazılımsal sıkıntılardan dolayı emin değilim

O zaman S24 ultra, yeterse S25 ultra bakabilirsin.
Mi 14 Ultra ile karşılaştırcak olsan ne dersin peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı