8 bin TL'ye kadar SSD önerisi

Bütçe
6000-8000

lzeynep

Decapat
Daha fazla  
Ek depolama için 1TB SSD alacağım. Fiyat aralığım 8000 geçmemesi yönünde. Animasyon öğrencisi olduğum için bilgisayar içerisindeki uygulamalarım dışında dosya boyutlarım çok büyük. Proje dosyalarımı depolamak için alıyorum. Normalde Samsung modelini alacaktım. 6K gibi bir fiyatı vardı. RAM fiyatlarının artmasından sonra onunda fiyatı arttı. Moralim çok bozuldu ve bakasım bile yok şu anda. Fiyatına değer mi tartışması yaşıyorum. Daha uygun olabilecek modeller bakmaya başladım. 8000 vermekte de sorunum yok ancak fiyatına değsin. Biraz da aciliyeti var aradan çıkartmak istiyorum artık.

• Şu anki SSD modelim: PNY CS3030 1TB.
  • Anakart modelim: ROG STRIX B650-A Gaming Wi-Fi.
  • Ekran kartı: RTX 4060 Ti.
  • İşlemci: AMD Ryzen 9 7950X.

Seçeneklerim bunlar:

Başka önerileriniz varsa bekliyorum.

Ek depolama için 1TB SSD alacağım. Fiyat aralığım 8000 geçmemesi yönünde. Animasyon öğrencisi olduğum için bilgisayar içerisindeki uygulamalarım dışında dosya boyutlarım çok büyük. Proje dosyalarımı depolamak için alıyorum. Normalde Samsung modelini alacaktım. 6K gibi bir fiyatı vardı. RAM fiyatlarının artmasından sonra onunda fiyatı arttı. Moralim çok bozuldu ve bakasım bile yok şu anda. Fiyatına değer mi tartışması yaşıyorum. Daha uygun olabilecek modeller bakmaya başladım. 8000 vermekte de sorunum yok ancak fiyatına değsin. Biraz da aciliyeti var aradan çıkartmak istiyorum artık.

• Şu anki SSD modelim: PNY CS3030 1TB.
  • Anakart modelim: ROG STRIX B650-A Gaming Wi-Fi.
  • Ekran kartı: RTX 4060 Ti.
  • İşlemci: AMD Ryzen 9 7950X.

Seçeneklerim bunlar:

Başka önerileriniz varsa bekliyorum.
Sanırsam Vatan şart ama bu şartı kırmanızı ve bu ürünü almanızı öneririm:

Donanımı:

990 Pro rakibi sayılabilir. 990 Pro'yu o fiyata asla önermediğimi belirtirim, Gen 5 olan 1TB T705 ile SN5000'nin 2TB'si satılıyor o fiyata.

Sanırsam Vatan şart ama bu şartı kırmanızı ve bu ürünü almanızı öneririm:

Donanımı:

990 Pro rakibi sayılabilir. 990 Pro'yu o fiyata asla önermediğimi belirtirim, Gen 5 olan 1TB T705 ile SN5000'nin 2TB'si satılıyor o fiyata.
vatan olamsı şart değil tek bir yerden topladım sadece. teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı