lzeynep
Decapat
Daha fazla
Ek depolama için 1TB SSD alacağım. Fiyat aralığım 8000 geçmemesi yönünde. Animasyon öğrencisi olduğum için bilgisayar içerisindeki uygulamalarım dışında dosya boyutlarım çok büyük. Proje dosyalarımı depolamak için alıyorum. Normalde Samsung modelini alacaktım. 6K gibi bir fiyatı vardı. RAM fiyatlarının artmasından sonra onunda fiyatı arttı. Moralim çok bozuldu ve bakasım bile yok şu anda. Fiyatına değer mi tartışması yaşıyorum. Daha uygun olabilecek modeller bakmaya başladım. 8000 vermekte de sorunum yok ancak fiyatına değsin. Biraz da aciliyeti var aradan çıkartmak istiyorum artık.
Seçeneklerim bunlar:
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Başka önerileriniz varsa bekliyorum.
- Şu anki SSD modelim: PNY CS3030 1TB.
- Anakart modelim: ROG STRIX B650-A Gaming Wi-Fi.
- Ekran kartı: RTX 4060 Ti.
- İşlemci: AMD Ryzen 9 7950X.
Seçeneklerim bunlar:
Crucial 1TB E100 Serisi 2280 NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 1TB E100 Serisi 2280 NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 1TB 990 PRO NVMe2.0 SSD (Okuma Hızı 7450MB / Yazma Hızı 6900MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 1TB 990 PRO NVMe2.0 SSD (Okuma Hızı 7450MB / Yazma Hızı 6900MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Başka önerileriniz varsa bekliyorum.