35.000TL bütçe ile R5 7600 RX 6700XT sistem iyi mi?

İşlemci ve anakart iyi geleceğe dönük olmuş bir tek GPU zayıf, 2 seneye RTX 5070 çekersiniz mis.
Evet amacım da bu bu yükseltilebilir bir sistem şu an yani ben buna 5000 serisi çıkınca (üniversiteye geçtiğim yıl olur büyük ihtimal 2 sene sonra yani) 5000 e geçicem büyük ihtimal

6700 XT sistem toplanmaz o paraya ama her sey dahilse belki. Ekipmanları değiştirelim. Butce?
Her şey dahil ve bu ekipmanlar bende var zaten aldım yani

Evet amacım da bu bu yükseltilebilir bir sistem şu an yani ben buna 5000 serisi çıkınca (üniversiteye geçtiğim yıl olur büyük ihtimal 2 sene sonra yani) 5000 e geçicem büyük ihtimal

Her şey dahil ve bu ekipmanlar bende var zaten aldım yani
Pek iyi tercihler degil ama. Neyse hayirli olsun.

Şuan da epey bir gideri var sistemin 3-4 seneye bir işlemci ve GPU yükseltmesi yapıp önünüze bakarsınız hayırlı olsun.

Hocam "çok ama çok kötü" dediğiniz klavye ve fare için miydi sadece?

Şuan da epey bir gideri var sistemin 3-4 seneye bir işlemci ve GPU yükseltmesi yapıp önünüze bakarsınız hayırlı olsun.

Hocam "çok ama çok kötü" dediğiniz klavye ve fare için miydi sadece?
Hocam arkadasin dedigi soru icin dedim onu. Yoksa sistemin tamami kotu 30K butceye.

Hocam ekran kartı olarak RX 6700XT çok güzel bir kart fakat XFX markasının uzun ömürlü olmadığını duydum hem bu fiyata RX 6800 alınabilir. Ryzen 5 7600 iyi bir işlemci ama yeni çıktı şu an pek iyi değil ama ileride çok güçlü bir işlemci olacak. Bir de AM5 ben bu sistem için gerekli olmadığını düşünüyorum AM4 fazlasıyla yeter bence. Mouseniz kötü değil o fiyatlara daha iyileri var ama bu sizin tercihiniz olduğu için bir şey diyemem. Klavyeyi almamanızı isterim çünkü 900TL'ye mekanik klavyeler var. Kulaklıkta kötü değil. Monitör için bir şey diyemem fakat iyi bir araştırma ile bu fiyata daha iyilerini bulabilirsiniz.

Hocam ekran kartı olarak RX 6700XT çok güzel bir kart fakat XFX markasının uzun ömürlü olmadığını duydum hem bu fiyata RX 6800 alınabilir. Ryzen 5 7600 iyi bir işlemci ama yeni çıktı şu an pek iyi değil ama ileride çok güçlü bir işlemci olacak. Bir de AM5 ben bu sistem için gerekli olmadığını düşünüyorum AM4 fazlasıyla yeter bence. Mouseniz kötü değil o fiyatlara daha iyileri var ama bu sizin tercihiniz olduğu için bir şey diyemem. Klavyeyi almamanızı isterim çünkü 900TL'ye mekanik klavyeler var. Kulaklıkta kötü değil. Monitör için bir şey diyemem fakat iyi bir araştırma ile bu fiyata daha iyilerini bulabilirsiniz.
AM5 i ileriye dönük olarak aldık ve 2 seney büyük ihtimal 5000 serisine geçeriz

Arkadaşlar 35k ya bir PC'm oldu Allah'a şükür her şey dahil.

XFX Speedster SWFT RX 6700 XT.
Ryzen 5 7600.
Corsair Vengeance 32 GB DDR5 6000MHz RAM 2x16.
1 + 2 TB SSD Kingston.
Gigabyte Aorus Elite AX B650M.
Deep cool PK750D PSU.
Deep cool CC560 kasa.
DeepCool LT520 sıvı soğutucu.
Lenovo G24-20 165Hz 1ms monitör.
Logitech G 213 klavye.
SteelSeries Rival 600 mouse.
ASUS TUF Gaming H3 kulaklık.

Sizce 35 k ya iyi mi?
Arkadaşlar bana biraz boş yaptınız gibi geliyor bu paraya şuan bunun 3060 +soğutucusuz+16gb ram
+512 gb ssd lisini 31k ya alıyorsunuz yani ben bu sistemi şuan toplasam en az 40k tutacak.

Son düzenleme:
AM5'i ileriye dönük olarak aldık ve 2 seney büyük ihtimal 5000 serisine geçeriz.

Arkadaşlar bana biraz boş yaptınız gibi geliyor bu paraya şu an bunun 3060 +soğutucusuz+16 GB RAM.
+512 GB SSD lisini 31k ya alıyorsunuz yani ben bu sistemi şu an toplasam en az 40k tutacak.

Hocam XFX marka alma gerisi için pek sıkıntı yok tercih meselesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı