35.000TL sistem önerisi

Hocam bence bu sistem parasını çöpe atmak isteyenler için 30.000 liraya i5 ve 3060 Ti var benim dediğim sistem 4060+Ryzen 9 bulunduruyor.

Eğer bütçe 40.000 olsaydı 200 Hz bir monitör koyardım bütçeden kısayım diye öyle monitör koydum.
40k ya da çıkılır ama öncesinde daha ucuza bulunursa daha iyi. Problem falan olursa çıkar. Bende soğutucu ve kasa lazım oldu ek masraf oldu hep.

Ben kendim için değil kuzenim için topluyorum. 3060 Ti istiyordu sistemde. Bana kalırsa önemli olan oyunlarda aynı veya yakın performansı alabilmesi ve yazılım, bilgisayar derslerinde problem yaşamaması.

Kuzeninizin oynadığı oyunları biliyor musunuz?

Emin olunki.

Ben kendim için değil kuzenim için topluyorum. 3060 Ti istiyordu sistemde. Bana kalırsa önemli olan oyunlarda aynı veya yakın performansı alabilmesi ve yazılım, bilgisayar derslerinde problem yaşamaması.

4060 3060'dan daha iyi neden olarak ise 4060 da yapay zeka desteği var bu FPS'leri 2 katı yapar.

Emin olunki.

4060 3060'dan daha iyi neden olarak ise 4060 da yapay zeka desteği var bu FPS'leri 2 katı yapar.

Emin olun 4060 3060'dan daha iyi.

Hocam internet gidip geldi çok fazla yazmışım

Kuzeninizin oynadığı oyunları biliyor musunuz?

Emin olunki.

Emin olunki.

Emin olun 4060 3060'dan daha iyi.
Cs valo rdr 2 gta 5 tarzı oyunlar istiyor. Genel olarak her türden oyunu oynamak istiyor.

Cs valo rdr 2 gta 5 tarzı oyunlar istiyor. Genel olarak her türden oyunu oynamak istiyor.
Ama öncelik dersler tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı