35.000TL sistem toplama tavsiyesi

1751753634544.png
Bileşenleri bu şekilde değiştirdim. Ekran kartını uyguna yakalarsam 16GB ile değiştiririm bulamazsam bu şekilde almayı düşünüyorum. Düzeltmem gereken bir bileşen var mı?

Eki Görüntüle 2528627bileşenleri bu şekilde değiştirdim. Ekran kartını uyguna yakalarsam 16 GB ile değiştiririm bulamazsam bu şekilde almayı düşünüyorum. Düzeltmem gereken bir bileşen var mı?

Hocam bence bu sistemi almayın net bir şekilde. RAM'le ağır bir işiniz yoksa 16 GB yapıp SSD'yi 1 TB yapın çoğu oyun 12 GB istiyor şu an zaten ileride değiştirirsiniz olmadı. Bana göre 9060 XT alın RTC yapabiliyor zaten diğer NVIDIA teknolojileri ilginizi çekiyorsa da 5060 Ti 16 GB alın. Şöyle düşünün 5060 Ti 8 GB ile 16 GB'nin gücü aynı temelde ama sanırsam 12 GB civarı VRAM gerekiyor neyse önemli değil o. Siz 8 GB ile o performansı sınırlamış oluyorsunuz ve saçma sapan boşa para gitmiş oluyor. Ya 4060 gibi bir kart alın ya da almışken tam olsun diyorsanız dediklerimden birini alın.

Videolar testler izleyin bir bakacağım bende şimdi ben de dahil forumdaki kişilerin lafına bakarak olmaz.

Biraz baktım orta düşük ayarlarda yüksek gereksinimli oyunlarda pek bir fark olumyor ama ultrada fark %50'yi geçiyor. Tercih sizin ben bildiğim kadarıyla anlattım bilgisayar uzmanı da değilim doğal olarak. En mantıklı tavsiyem daha fazla araştırmanız olabilir yakın zamanda parçasını değiştirmeyecekseniz. Parça değiştirecekseniz de dediğim gibi 4060 8 GB yeter bu oyunlara bence.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2528627Bileşenleri bu şekilde değiştirdim. Ekran kartını uyguna yakalarsam 16GB ile değiştiririm bulamazsam bu şekilde almayı düşünüyorum. Düzeltmem gereken bir bileşen var mı?
8GB olmasına takılmıyorsanız iyi sistem. fiyatı da sizin için tamamsa alabilirsiniz. Fiyattan bağımsız olarak ben beğendim

Hocam bence bu sistemi almayın net bir şekilde. RAM'le ağır bir işiniz yoksa 16 GB yapıp SSD'yi 1 TB yapın çoğu oyun 12 GB istiyor şu an zaten ileride değiştirirsiniz olmadı. Bana göre 9060 XT alın RTC yapabiliyor zaten diğer NVIDIA teknolojileri ilginizi çekiyorsa da 5060 Ti 16 GB alın. Şöyle düşünün 5060 Ti 8 GB ile 16 GB'nin gücü aynı temelde ama sanırsam 12 GB civarı VRAM gerekiyor neyse önemli değil o. Siz 8 GB ile o performansı sınırlamış oluyorsunuz ve saçma sapan boşa para gitmiş oluyor. Ya 4060 gibi bir kart alın ya da almışken tam olsun diyorsanız dediklerimden birini alın.

Videolar testler izleyin bir bakacağım bende şimdi ben de dahil forumdaki kişilerin lafına bakarak olmaz.

Biraz baktım orta düşük ayarlarda yüksek gereksinimli oyunlarda pek bir fark olumyor ama ultrada fark %50'yi geçiyor. Tercih sizin ben bildiğim kadarıyla anlattım bilgisayar uzmanı da değilim doğal olarak. En mantıklı tavsiyem daha fazla araştırmanız olabilir yakın zamanda parçasını değiştirmeyecekseniz. Parça değiştirecekseniz de dediğim gibi 4060 8 GB yeter bu oyunlara bence.
Hocam araştırma konusunda size katılıyorum. Buraya yazmadan önce bir çok karşılaştırma test videosu izledim. Dediklerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

@Cyborg626 Hocam bütçenin biraz üstüne çıktım. RAM 16GB bence de yeterli ama ileride yükseltmekle uğraşmamak için ve fiyat farkı da çok olmadığı için 32gb tercih ettim. Gözünüze takılan bir şey var mı?

@Cyborg626

Dosya Ekleri

• 1751875120768.png
    1751875120768.png
    172,6 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Hocam araştırma konusunda size katılıyorum. Buraya yazmadan önce birçok karşılaştırma test videosu izledim. Dediklerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

@Cyborg626 hocam bütçenin biraz üstüne çıktım. RAM 16 GB bence de yeterli ama ileride yükseltmekle uğraşmamak için ve fiyat farkı da çok olmadığı için 32 GB tercih ettim. Gözünüze takılan bir şey var mı?

@Cyborg626

Bence gayet uygun bir sistem bu. Yeterince araştırdıysanız gayet iyi bence. RAM konusunda da haklısınız sadece 32 GB'nin fiyatından azaltıp SSD'ye vermek için dedim ben onu 32 GB 1 TB iyidir.

Bu arada fiyatına değer mi kısmına bir şey diyemem bana iyi geldi ama yanlış yönlendirmeyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı