35.000Tl sistem toplama

Bütçe
30000-35000 ( 40 olmadan ufak aşabilir )
Evet işte her ürün eklediğimde ekstra giriyo çıkılmıyo içinden teşekürler tavsiyen için ben onların tavsiyesini bekleyeyim
3080 yerine 3070 ti yeter bana ya çok aşmıyım sınırı

Son düzenleme:
Benim tavsiyem de şu olacaktır:
Benim topladığım kasanın 3070Ti ve 5800X bileşenlisi.

Eğer sadece oyun odaklı alacaksanız RX 6900XT alabilirsiniz bütçe 2K artıyor yada 3070Ti'in Rog Strix modelini alabilirsiniz. Rog Strix'lerin soğutmaları iyi ve güç tüketimi düşük oluyor.

Son düzenleme:
çok teşekkürler inceliyorum hemen. bir de bi sorum olucaktı bilmediğimden soruyorum mesela bu ekran kartında ZOTAC diyo bazısında MSI bazısında GIGABYTE oluyor. bunların farkı tam olarak nedir?
ve bir de ryzen 7 ve ryzen 9 arasında ekstra bir fark olur mu?

Kasanın hava akışı fazla kötü hocam. İçine harika sistemler kuran bazı arkadaşlar mecburen kasayı değiştirmek zorunda kaldılar.
Bir de Ryzen 7 ve Ryzen 9 arasında ekstra bir fark olur mu?

Hocam bu fiyata monitör dahil mi? Bir de kac K da oynamayı düşünüyorsunuz? R7 veya R9 onlara fazla takılmayın render vs uğraşmayacaksanız. Oyun için R5 5600X dahi yeterlidir. Belki R7 5700X tercih edilebilir ama 5800X ile aralarında pek fark olmadığı için ne kadar mantıklı olduğu tartışılır.

Kasanın hava akışı fazla kötü hocam. İçine harika sistemler kuran bazı arkadaşlar mecburen kasayı değiştirmek zorunda kaldılar.
Ben kullanıyorum hocam. Gayet memnunum. Ekran kartı maksimum 77 dereceyi, işlemci ise maksimum 53 dereceyi gördü. Eski kasam Thermaltake Core V51 gayet iyi hava akışına sahipti hatta forumdaki Kasa Tier List'te S Tier'da yer almakta ve onun içinde kurduğum sistem boşta 35-40'a çıkıyordu. Kalite olarak Warcry zaten epey önde.
Sadece metali ince kalıyor Core V51'e göre ama kasayı fırlatcak değiliz.

Düzgün montajlarsanız gayet düzgün kasadır.

Son düzenleme:
Monitörüm var dahil değil fiyata dostum. Şimdi @88602 nin dediği sistemde ekran kartını rog strix ile değiştirince 38k oldu ama bakalım ev ahalisinden geçicek mi?

Monitörüm var dahil değil fiyata dostum. Şimdi @88602 nin dediği sistemde ekran kartını rog strix ile değiştirince 38k oldu ama bakalım ev ahalisinden geçicek mi?
Zotac AMP Holo da yeterince iyi bir modeldir. Bütçenizi zorlamayın bence.

Oyun icin mi toplayacaksin? Oyun icin ise 5900X almak gerek yok.
Render onemli mi?
NVIDIA tarafinda bu fiyatta rakibi yok. Belki 3080 12 GB alinabilir ama o da daha pahali.

5700X'te alinabilir ama daha piyasaya dogru duzgun cikmadi, fiyati şu an olacagi yerde degil bence.
5800X alinabilir.

Bu fiyattaki en iyi anakartlardan.

Bu fiyata daha iyisi yok. Biraz isinabilen model ama sıkıntı yok. Anakartinin sogutma blogu olacak zaten.

Bunlari rahatlikla 3600MHz'ye cikartabilirsin.

Yine fiyatina gore muthis bir ürün. Performans ve sessizlik anlaminda gayet basarili.

Genis, hava akisi iyi ve malzeme kalitesi iyi olan bir kasa.

Indirimde, bu fiyata daha iyisi yok şu an da.

Fiyat: 36.720.

Yapilabilecek yukseltmeler:

-Kasa yerine P600s veya P500a drgb alinabilir.
P500a drgb, daha cok fanli ve RGB olmasi ile alinabilir.
P600s ise ses yalitimli.
Artirmak istemezsen attigim kasa gayet iyi, RGB gerekiyorsa P500a drgb modeline bakabilirsin.

-RAM'ler RGB'li ve daha cok MHz'li secilebilirdi.
RGB istemiyorsan degistirmene gerek yok. MHz olarak sıkıntı yok, OC ile rahatlikla 3600'e cikabilen modeller.

@88602 kasadan memnun musun?

Son düzenleme:
Tam 35000tl yapıyor böyle bir sistem alabilirsin.

Evet oyun için alıcaktım. Önerilerin için çok saol. AMD 6900 ile 3070 ti arasındaki farklar nedir acaba. daha doğrusu direkt amd ve nvidia arasında farklar nedir
Bu önerdiğiniz kasanın rgbli olanının siyahı bitmiş de buna benze başka kasa öneriniz var mıdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…