35.000Tl sistem toplama

Bütçe
30000-35000 ( 40 olmadan ufak aşabilir )
İçime tekrar kurt düştü. @356280 sen ne diyosun hocam.

O zaman son bir soru daha sorayım aynı sistemi bi tık daha RGB toplamak istesem ekstra ne kadar olur şuan tam 35-36 olduğu için dokunmak istemiyorum ama merak ettim.
Benim attığım sisteme bakabilirsiniz hocam.
Aşağı yukarı şöyle görünecektir:

Şahsen saf performans çok daha önemli bence 3090 ile saf güçte yarışan bir kart almak varken 3080'e düşmem.
Çözünürlük 2K ise 3080'in saf performansı da gayet yeterlidir. Ancak çözünürlük 4K ise RX 6900 XT düşünülebilir hocam.
Ayrıca, şahsen ben sırf Ray Tracing teknolojisini destekleyen oyunlara bulaşmak için bilgisayar topladım.

Baya iyiymiş kasa

Para artırabileceksen 3080 12 GB veya 3080 Ti alabilirsin. Artıramayacaksan 6900XT'e de kal. 3070 Ti almaktan çok daha iyidir.
O kadar arttıramam ya. O zaman tüm tavsiyelerinize uyaraktan dizicem bu pcyi. Sadece RAMi 4000mhz olan rgb alırım bi de kasayı rgb alırım onun dışında her şeyi @356280 ın önerdiği gibi tutarak yapıştırırım bi 37k civarında.

@messinicocugu attığı 6900XT bin TL daha ucuz ve iyi bir model onu seçerek alabilirsin.

Bir de hangi kasayı alacaksın? Çünkü attığım sıvı soğutucu için geniş bir kasa lazım.
Psu olarak 850w almak istersen silentstorm cool zeroya bakabilirsin.
@Laksed

Son düzenleme:
Sizin attığınız Phanteks kasanın RGBsine bakarım diye düşünmüştüm o uygun olmaz mı? Güç kaynağı da sizin önerdiğiniz MSI 750W ama 1500 civarındaydı bu hem daha ucuz hem 850W. Sharkoon tercih etmem daha mantıklı gibi şuan önerin için çok saol.
Bir de @88602 nin attığı kasa nasıl sence?

Görüntü için kullanılabilir ama P500a Drgb'nin yanında iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…