35.000TL sistem toplama

Bütçe
35000

Fıratcann1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 10 aydır gece mesaileri olsun cumartesi pazar mesaisi olsun çok emek vererek 35 bin TL para biriktirdim bir yandan kira filan verdim cidden zor oldu para biriktirmek sizden ricam topladığım sisteme bakar mısınız? Eksik ya da yanlış bir şey var mı şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Ekran kartı: ASUS GeForce DUAL-RTX3050-O8G 8 GB GDDR6 128 bit OC 1xhdmı 3xdp RGB ekran kartı.
İşlemci: AMD Ryzen ™ 7 5800x3D masaüstü işlemci (8 çekirdekli/16 dişli, 96MB L3 önbellek, 4,5 GHz'e kadar maksimum artış)
Anakart: ASUS ROG STRIX B550-F Gaming anakartlar, AMD B550 AM4 DDR4 4400 DP HDMI çift M.2 USB3.2 ARGB 2.5gbit lan ATX PCI-e 4.0 ECC RAM desteği, AI ses engelleyici Mic. Desteği.
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB 2x16 GB DDR4 3600 PC4-28800 C18 bilgisayar belleği, siyah.
PSU:
Corsair CX-750F RGB serisi 750W tam moduler 80Plus Bronze RGB guc kaynagı sıyah
ASUS TUF Gaming GT301 adreslenebilir RGB fanlı temperli cam VGA tutuculu USB 3.1 ATX oyuncu kasası
Sıvı sogutma: MAG CoreLiquid 240R V2 sıvı soğutma, 3 fazlı motor.

Ayrıca 480 GB SSD ve 2 TB HDD aldım sizce sistemde uyumsuzluk olur mu?

O bütçeye rahat 3070Ti-3080 toplanır. Neden 3050 tercih ettiniz?

Peki şu anki haliyle sistemi kurup kullanmaya başlarsam bir sorun olur mu çünkü ürünlerin hepsi elimde iade etmek uzun sürer.
Keşke almadan önce konu açsaydınız. En azından ekran kartını iade edip 6700 alabilirsiniz.

Keşke almadan önce konu açsaydınız. En azından ekran kartını iade edip 6700 alabilirsiniz.

Çok acele ettim bir anlık hevesle aldım hepsini aniden oldu ben bazı ailevi sorunlar yaşadım yaklaşık 4 yıldır ağır bir psikolojik destek ve tedavi sürecinden geçtim sosyal medya ne PC ne de telefon kullanabildim yaklaşık 1 senedir filan eski hayatıma kavuştum bu siteden bile yeni haberim oldu zaten hesabı da bu gece açtım ama dediğiniz gibi ekran kartını iade edeceğim 6700 alacağım yardımınız için ayrıca teşekkürler bir de işlemci ve anakart iyi mi sizce.

Çok acele ettim bir anlık hevesle aldım hepsini aniden oldu ben bazı ailevi sorunlar yaşadım yaklaşık 4 yıldır ağır bir psikolojik destek ve tedavi sürecinden geçtim sosyal medya ne PC ne de telefon kullanabildim yaklaşık 1 senedir filan eski hayatıma kavuştum bu siteden bile yeni haberim oldu zaten hesabı da bu gece açtım ama dediğiniz gibi ekran kartını iade edeceğim 6700 alacağım yardımınız için ayrıca teşekkürler bir de işlemci ve anakart iyi mi sizce.
Yani işlemci çok üst düzey bir işlemci ve pahalı yani. O işlemciyle şu an 4090 bile kullanırsınız.
@584297 siz ne dersiniz hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı