35.000TL'ye kadar hazır sistem önerisi

leonanadis

Hectopat
Daha fazla  
Yazdığım gibi 30-35 bandında bir sistem arıyorum. Bu fiyat bandında VRAM'in 8 GB üzeri olması biraz zor biliyorum ama tercihen 8 GB üstü VRAM bakıyorum. Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM stoğu bitmiş 2.16 RAM ekleyerek 38.279, 29TL.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu link de sistem incelemesi.

Yazdığım gibi 30-35 bandında bir sistem arıyorum. Bu fiyat bandında VRAM'in 8 GB üzeri olması biraz zor biliyorum ama tercihen 8 GB üstü VRAM bakıyorum. Önerilerinize açığım.

Seçenek olabilir. (Yukarıda atmış arkadaş)

RAM stoğu bitmiş 2.16 RAM ekleyerek 38.279, 29TL.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu link de sistem incelemesi.

ben bu sistemi gördüm fakat sistemde kullanılan parçaların isimleri hiç tanıdık gelmedi, güvenilirler mi acaba marka konusunda bilmediğim için soruyorum.

Aceleniz yoksa 9060XT bekleyin. Eğer aceleniz varsa 5060 Ti 16 GB sistemlere bakın.
belli bir tarihi var mı? birde bekleme mi tavsiye etme sebebiniz nedir?

AMD istersen. Bu fiyatlarda VRAM 8 üstü rahat bulursun zor değil.

Ben bu sistemi gördüm fakat sistemde kullanılan parçaların isimleri hiç tanıdık gelmedi, güvenilirler mi acaba marka konusunda bilmediğim için soruyorum.

Belli bir tarihi var mı? Bir de bekleme mi tavsiye etme sebebiniz nedir?

5 Haziran'da satışa çıkacak. Şu an bütçenizde güncel olarak sadece 5060 Ti sistemler var ve AMD tarafında ise seçeneğiniz olmadığından 5060 Ti sistemler daha yüksek fiyatlara satılıyor. 9060XT sistemler çıktığında 30-35k arasında olacaktır ve performans olarak da 5060 Ti'dan biraz daha güçlü olacak. 9060XT tercih etmesenizde 9060XT çıktığında 5060 Ti sistem fiyatları da düşecektir. Rekabet her zaman iyidir.

5 Haziran'da satışa çıkacak. Şu an bütçenizde güncel olarak sadece 5060 Ti sistemler var ve AMD tarafında ise seçeneğiniz olmadığından 5060 Ti sistemler daha yüksek fiyatlara satılıyor. 9060XT sistemler çıktığında 30-35k arasında olacaktır ve performans olarak da 5060 Ti'dan biraz daha güçlü olacak. 9060XT tercih etmesenizde 9060XT çıktığında 5060 Ti sistem fiyatları da düşecektir. Rekabet her zaman iyidir.
teşekkürler ayrıntılı bir şekilde açıkladığınız için o zaman bekleyeyim bir süre daha

Technopat Haberler

Geri
Yukarı