Hocam Laptop ısınır zaten. Her türlü masaüstüne göre çok ısınır. Excalibur'da çok dandik. Monster bile daha iyidir ondan. Alacaksanız marka olarak Asus, Lenovo, HP veya Acer alabilirsiniz.Merhaba. Öğretmenim ve günlük Microsoft Office işlerim oluyor. Bunun dışında arada bir oyun oynamak istiyorum donmadan kasmadan fazla ısınmadan kullanabileceğim iyi bir bilgisayar arıyorum. 35 bin TL'ye kadar bütçem var. Oyun bilgisayarlarına baktım Excalibur'a ancak Windows yok ve Office kullanmam gerektiği için oyun bilgisayarı şeklinde alamıyorum. Hızlı ve az ısınan bir bilgisayar tavsiye ederseniz sevinirim teşekkür ederim.
Windows yüklemek o kadar da zor değil. Ayrıca Excalibur bakmanız kötü olmuş, zamanınızı boşa harcamışsınız.
Çok anlamıyorum açıkçası. Biraz araştırdım sadece excalibur reklamlardan daolayı mı bilmiyorum öne çıkmış gözümde.Hocam Laptop ısınır zaten. Her türlü masaüstüne göre çok ısınır. Excalibur'da çok dandik. Monster bile daha iyidir ondan. Alacaksanız marka olarak Asus, Lenovo, HP veya Acer alabilirsiniz.
İstediğiniz şey ısınmaması ise Excalibur son almanız gereken marka. RAM takviyesi yapılır.Excalibur 16 GB idi. Bu 8 GB RAM önemli değil mi? Bu cihazı öne çıkaran nedir sizin gözünüzde.
Anladım . Peki i5 i 7 farkı nedir. Bir de attığım linkteki asus bilgisayar a ne dersiniz?İstediğiniz şey ısınmaması ise Excalibur son almanız gereken marka. RAM takviyesi yapılır.
Micron 8gb Ddr5 4800mhz Notebook Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Micron 8gb Ddr5 4800mhz Notebook Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Micron 8gb Ddr5 4800mhz Notebook Ram özelliklerini incele, 609,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anladım . Peki i5 i 7 farkı nedir. Bir de attığım linkteki asus bilgisayar a ne dersiniz?
Son bir soru daha. Bunu alırsak Windows kurmak içinde ücret ödüyor muyuz nasıl oluyor?İstediğiniz şey ısınmaması ise Excalibur son almanız gereken marka. RAM takviyesi yapılır.
Micron 8gb Ddr5 4800mhz Notebook Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Micron 8gb Ddr5 4800mhz Notebook Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Micron 8gb Ddr5 4800mhz Notebook Ram özelliklerini incele, 609,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pahalı, 4060 almak varken 4050 alınmaz.
Oradaki bir bilgisayarcıya yaptırırsınız, en fazla 200-300 TL tutar yaptırması.4 bin lira fark var . Orta düzey bir bilgisayar kullanıcısı bile değilim. Bu durumda değer mi . Ne dersin?