35.000TL'ye kadar hızlı ve az ısınan bilgisayar tavsiyesi

Bütçe
35 bin

ugurd89

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Öğretmenim ve günlük Microsoft Office işlerim oluyor. Bunun dışında arada bir oyun oynamak istiyorum donmadan kasmadan fazla ısınmadan kullanabileceğim iyi bir bilgisayar arıyorum. 35 bin TL'ye kadar bütçem var. Oyun bilgisayarlarına baktım Excalibur'a ancak Windows yok ve Office kullanmam gerektiği için oyun bilgisayarı şeklinde alamıyorum. Hızlı ve az ısınan bir bilgisayar tavsiye ederseniz sevinirim teşekkür ederim.

Merhaba. Öğretmenim ve günlük Microsoft Office işlerim oluyor. Bunun dışında arada bir oyun oynamak istiyorum donmadan kasmadan fazla ısınmadan kullanabileceğim iyi bir bilgisayar arıyorum. 35 bin TL'ye kadar bütçem var. Oyun bilgisayarlarına baktım Excalibur'a ancak Windows yok ve Office kullanmam gerektiği için oyun bilgisayarı şeklinde alamıyorum. Hızlı ve az ısınan bir bilgisayar tavsiye ederseniz sevinirim teşekkür ederim.
Hocam Laptop ısınır zaten. Her türlü masaüstüne göre çok ısınır. Excalibur'da çok dandik. Monster bile daha iyidir ondan. Alacaksanız marka olarak Asus, Lenovo, HP veya Acer alabilirsiniz.

Excalibur 16 GB idi. Bu 8 GB .RAM önemli değil mi? Bu cihazı öne çıkaran nedir sizin gözünüzde.

Hocam Laptop ısınır zaten. Her türlü masaüstüne göre çok ısınır. Excalibur'da çok dandik. Monster bile daha iyidir ondan. Alacaksanız marka olarak Asus, Lenovo, HP veya Acer alabilirsiniz.
Çok anlamıyorum açıkçası. Biraz araştırdım sadece excalibur reklamlardan daolayı mı bilmiyorum öne çıkmış gözümde.

Buna ne dersiniz?

Son düzenleme:
Excalibur 16 GB idi. Bu 8 GB RAM önemli değil mi? Bu cihazı öne çıkaran nedir sizin gözünüzde.
İstediğiniz şey ısınmaması ise Excalibur son almanız gereken marka. RAM takviyesi yapılır.

İstediğiniz şey ısınmaması ise Excalibur son almanız gereken marka. RAM takviyesi yapılır.
Anladım . Peki i5 i 7 farkı nedir. Bir de attığım linkteki asus bilgisayar a ne dersiniz?

Anladım . Peki i5 i 7 farkı nedir. Bir de attığım linkteki asus bilgisayar a ne dersiniz?

Son bir soru daha. Bunu alırsak Windows kurmak içinde ücret ödüyor muyuz nasıl oluyor?

@SerdarT35 LENOVO LOQ 83GS007WTR16 Intel Core i5 12450HX 16GB 512GB SSD RTX 4050 Freedos 15.6
Bunu alıyorum ne dersin?

Son düzenleme:
4 bin lira fark var . Orta düzey bir bilgisayar kullanıcısı bile değilim. Bu durumda değer mi . Ne dersin?
Oradaki bir bilgisayarcıya yaptırırsınız, en fazla 200-300 TL tutar yaptırması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı