35-40 bin TL laptop önerisi

Bütçe
35000 40000 TL
İlk tercihim MSI di. Takı sitede araştırma yapana kadar. Bu seriler için güzel neredeyse tek bir itham duymadım o yüzden yine de teşekkür ederim 🙏🏼 Gigabyte için nasıl bir problemden bahsedebiliriz deneyimini paylaşabilir misin ?

Gigabyte elersek ,

Aklımda bu iki laptop kalıyor. Arada 5 k fiyat farkı ve işlemci (fikrim yok bı islemciler arasındaki fark hakkında ) dışında bir fark yok. 5k farka değer bir fark var mı cidden ?

Amazon.com.tr 39'a bunu aldım hocam ama şuan stokta gözükmüyor.
Bende onu alacaktım ama maalesef stokları tükendi. Hala bakınıyorum döviz çok hızlı maalesef

İlk tercihim MSI'di. Takı sitede araştırma yapana kadar. Bu seriler için güzel neredeyse tek bir itham duymadım o yüzden yine de teşekkür ederim 🙏🏼 Gigabyte için nasıl bir problemden bahsedebiliriz deneyimini paylaşabilir misin?

Gigabyte elersek,

Aklımda bu iki laptop kalıyor. Arada 5 k fiyat farkı ve işlemci (fikrim yok bir islemciler arasındaki fark hakkında ) dışında bir fark yok. 5K farka değer bir fark var mı cidden?

Hocam 5K fark için ne kadar değerli bilemiyorum ama pazartesiye kadar herhangi bir fiyat güncellemesi gelmez ise 42 bin TL olan bana daha cazip geldi.

İlk tercihim MSI di. Takı sitede araştırma yapana kadar. Bu seriler için güzel neredeyse tek bir itham duymadım o yüzden yine de teşekkür ederim 🙏🏼 Gigabyte için nasıl bir problemden bahsedebiliriz deneyimini paylaşabilir misin ?

Gigabyte elersek ,

Aklımda bu iki laptop kalıyor. Arada 5 k fiyat farkı ve işlemci (fikrim yok bı islemciler arasındaki fark hakkında ) dışında bir fark yok. 5k farka değer bir fark var mı cidden ?
Gigabyte laptopları yabancı medyalarda yerin dibine gömüyorlar incelemelere baksanız anlarsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı