35-40 bin TL sistem önerisi

nNiGGht

Hectopat
Daha fazla  
1764003202107.png

1764003212922.png

Gaming.gen.tr'de bulduğum sistem fiyatı ve özelikleriyle birlikte bu şekilde, önerir misiniz, neler değişebilir veya farklı bir öneriniz var mı?

1764004209728.png

Bir de şöyle bir şey buldum fakat bunun anakartında 2 RAM slotu var, ilerleyen zamanda yükseltme yapamayacağım, ayrıca ekran kartının modeli farklı hangisini almak daha mantıklı, neden? Bir de ekran kartları arasındaki fark nedir? Aşağıya bırakıyorum ekran kartlarını.

1764004289153.png

1764004276358.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece oyun için mi kullanacaksınız sistemi?

Gösterdiğiniz ekran kartlarında da sadece marka farkı var çok bişey değiştirmez ikiside gayet iyi markalar hocam ucuz olanı alıp geçmek en mantıklısı.

Sadece oyun için mi kullanacaksınız sistemi?

Gösterdiğiniz ekran kartlarında da sadece marka farkı var çok bişey değiştirmez ikiside gayet iyi markalar hocam ucuz olanı alıp geçmek en mantıklısı.
3DSMAX ve Blender kullanıyorum(profesyonel seviyede değil, büyük çaplı projeler çalışmıyorum), fakat aynı zamanda rekabetçi ve Singleplayer oyunlarda oynuyorum. Birde anakart hakkındaki yorumun nedir, pahalı olan anakartı almak daha mantıklı değil mi, sonrası için?

rx 9060 xt de güzel olabilir gibi hocam hem bi tık daha uygun hemde VRAM açısından daha avantajlı.

İtopya ve ince hesapta aynı fiyata 5060 Ti sistemler var, istersen onlara bakabilirsin. Ya da diğer arkadaşın dediği gibi 9060 XT sistemlere de bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı