35-40 bin TL'ye ASUS TUF A15 alınır mı?

Bütçe
40000

Blue Bird10

Kilopat
Selamlar, 35-40k civarına laptop bakıyorum, biraz araştırdım ve çoğu laptop sorunlu olduğu için kararsız kaldım.

Siz ne önerirsiniz? Şu an ASUS TUF A15 düşünüyorum ama o da sanki fiyatına göre biraz düşük gibi. Yine de kalitesi falan başka, sadece ekran kartı 4050 olması kararsız bıraktı.

Öneren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah 4060' lı versiyonunu o fiyatlara 2-3 ay önce bir sürü arkadaşıma aldırdım. Ne olduysa şu 2-3 ayda laptop fiyatları çok arttı. İyi olmadı. Ama bu piyasaya göre tuf15 o fiyatı ediyor şuan maalesef. Eğer indirim bekleyebiliyorsanız bekleyin. 5050-5060' lı laptoplar biraz daha arttıkça 4000 serisinin fiyatları dolar bazında düşebilir.

Ah 4060' lı versiyonunu o fiyatlara 2-3 ay önce bir sürü arkadaşıma aldırdım. Ne olduysa şu 2-3 ayda laptop fiyatları çok arttı. İyi olmadı. Ama bu piyasaya göre tuf15 o fiyatı ediyor şuan maalesef. Eğer indirim bekleyebiliyorsanız bekleyin. 5050-5060' lı laptoplar biraz daha arttıkça 4000 serisinin fiyatları dolar bazında düşebilir.
Harbiden cok garip bir kac ayda fiyatlar ne kadar artiyor. Belki biraz beklerim fiyatta oynama falan oluyor mu diye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı