35-40 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Ali1019

Centipat
Daha fazla  
35-40 civari bütçem var biraz asagi inebilirim, biraz yukari cikabilirim. Internetten birkac sistem buldum onlari da asagi koyacagim. Aklimda 12 GB 4070 ya da 16 GB 4060 yaninda 16 GB 6000MHz RAM, 500 ya da 1TB SSD ve 5.00 GHz bir islemci var. Fakat hangisi daha iyi/uyumlu olur bilemedigim icin size danismak istedim. Guncel ve gelecekte cikacak olan oyunlari rahatça oynamak istiyorum, sistem ya da parca oneriniz varsa belirtebilirsiniz. İlgilenenlere simdiden teşekkürler. Sistemin yaninda monitor ya da herhangi bir ekipman almayacagim sadece kasa alacagim bilginize.

bu fiyat araligina en mantiklisi bu sanirim dogru mu?

Bu fiyat araligina en mantiklisi bu sanirim dogru mu?

Budur hocam bayağı güzel sistemmiş.

Selamlar tekrardan bir de bu sistemi buldum bu daha iyi gibi sanki ne diyorsunuz? Size de sorayim dedim. Bu iki sistem arasindaki fark nedir hangisi daha iyidir sizce?

35-40 civari bütçem var biraz asagi inebilirim, biraz yukari cikabilirim. Internetten birkac sistem buldum onlari da asagi koyacagim. Aklimda 12 GB 4070 ya da 16 GB 4060 yaninda 16 GB 6000MHz RAM, 500 ya da 1TB SSD ve 5.00 GHz bir islemci var. Fakat hangisi daha iyi/uyumlu olur bilemedigim icin size danismak istedim. Guncel ve gelecekte cikacak olan oyunlari rahatça oynamak istiyorum, sistem ya da parca oneriniz varsa belirtebilirsiniz. İlgilenenlere simdiden teşekkürler. Sistemin yaninda monitor ya da herhangi bir ekipman almayacagim sadece kasa alacagim bilginize.

AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasıl bende bundan almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı