35 - 40 bin TL'ye hazır sistem önerisi

kasapserdar

Picopat
Daha fazla  
https://www.tebilon.com/amd-7500f-s...pulse-gddr6-16gb-a620m-h-kingston-16gb-500gb/

Bu sistemi yeni keşfettim.
(TEKNORİTE SPARK V1)
Anakart konusunda tedirginim, belki özelleştirme olarak B650M ve soğutucu olarak NC5 ile değiştiririm. İlerleyen zamanlarda ise 16 GB RAM takviyesi yaparım. Kasa konusunda hiçbir fikrim yok, yardımcı olursanız çok mutlu olurum. 1-2 hafta içinde sistemi satın almayı düşünüyorum.
Daha çok yazılım ve oyun alanlarında kullanacağım.

Anakart konusunda neden tedirginsiniz?

Sistemin tek kötü yanı ram ve işlemci soğutma. Bütçe varsa ramleri değiştirmenizi öneririm. Soğutma da idarelik alınabilir ilerde yetmezse değiştirilir.

Çok fikrim yok ama 9060 XT sistemlerde genellikle 650W kullanıyorlar o yüzden dedim.
Hazır sistemlerde öyle evet. Çünkü ellerinde hep 650w güç kaynakları var elden çıkartmak için fazla fazla koyuyorlar

https://www.tebilon.com/amd-7500f-s...pulse-gddr6-16gb-a620m-h-kingston-16gb-500gb/

Bu sistemi yeni keşfettim.
(Teknorite spark v1)
Anakart konusunda tedirginim, belki özelleştirme olarak B650M ve soğutucu olarak NC5 ile değiştiririm. İlerleyen zamanlarda ise 16 GB RAM takviyesi yaparım. Kasa konusunda hiçbir fikrim yok, yardımcı olursanız çok mutlu olurum. 1-2 hafta içinde sistemi satın almayı düşünüyorum.
Daha çok yazılım ve oyun alanlarında kullanacağım.

Sistemdeki PSU berbat. Aldıktan sonra değiştirmeni öneririm. Ayrıca render gerektiren işlerle uğraşcaksan 5060 ti 16gb bak.

Son düzenleme:
Forumlar'da B650M serisini daha çok beğeniyorlar, benim teknik bilgim o kadar yok.
b650 iyi güzel hoş ama sana vaat ettiği neye ihtiyacın var? Bütçeniz kısıtlıysa hiç gerek yok.

b650 iyi güzel hoş ama sana vaat ettiği neye ihtiyacın var? Bütçeniz kısıtlıysa hiç gerek yok.
Yani açıkçası şuan ki bilgisayarım vasat olduğu için artık oyunlarda veya ilerde yazılım konusunda mobil uygulama vb. projelerde (ilerde yapacağım için sistem alıyorum) oldukça yetersiz kalıyor tek yapabildiğim video izlemek oluyor. Bu yüzden artık donma kasma olmadan istediğimi yapabildiğim bir sisteme ulaşmak istiyorum. 6-7 ay sonra dediğiniz eklemeleri yapabilirim eğer çok mecburi eklemeler değilse
Kasayı da değiştirebilirim, verilen seçenekler arasında önerdiğiniz bir model varsa
Bütçe konusunda zorunda kalmadıkça 35 bin TL’yi aşmamak istiyorum.

Teşekkür ederim desteğiniz için.

Sistemdeki PSU berbat. Aldıktan sonra değiştirmeni öneririm. Ayrıca render gerektiren işlerle uğraşcaksan 5060 ti 16gb bak.
Araştırdığımda 5060 ti 16GB olan sistemler bütçemi aşıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı