35 - 40 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Yani açıkçası şu anki bilgisayarım vasat olduğu için artık oyunlarda veya ileride yazılım konusunda mobil uygulama vb. projelerde (ileride yapacağım için sistem alıyorum) oldukça yetersiz kalıyor tek yapabildiğim video izlemek oluyor. Bu yüzden artık donma kasma olmadan istediğimi yapabildiğim bir sisteme ulaşmak istiyorum. 6-7 ay sonra dediğiniz eklemeleri yapabilirim eğer çok mecburi eklemeler değilse.
Kasayı da değiştirebilirim, verilen seçenekler arasında önerdiğiniz bir model varsa.
Bütçe konusunda zorunda kalmadıkça 35 bin TL'yi aşmamak istiyorum.

Teşekkür ederim desteğiniz için.

Araştırdığımda 5060 Ti 16 GB olan sistemler bütçemi aşıyor.

Bu bütçelerde geçenlerde 5060 Ti'lı sistemler dolaşıyordu. Bir de seçenekler arasında doğru düzgün bir kasa seçeneği yok maalesef. Belki antec e bakabilirsiniz fakat almadan önce içinde hangi model PSU(Green label mı Black label mı gray label mı)nun olduğunu sorun. Gray label ise al geç onu. Black veya green derlerse alma.

Son düzenleme:
Yani açıkçası şuan ki bilgisayarım vasat olduğu için artık oyunlarda veya ilerde yazılım konusunda mobil uygulama vb. projelerde (ilerde yapacağım için sistem alıyorum) oldukça yetersiz kalıyor tek yapabildiğim video izlemek oluyor. Bu yüzden artık donma kasma olmadan istediğimi yapabildiğim bir sisteme ulaşmak istiyorum. 6-7 ay sonra dediğiniz eklemeleri yapabilirim eğer çok mecburi eklemeler değilse
Kasayı da değiştirebilirim, verilen seçenekler arasında önerdiğiniz bir model varsa
Bütçe konusunda zorunda kalmadıkça 35 bin TL’yi aşmamak istiyorum.

Teşekkür ederim desteğiniz için.

Araştırdığımda 5060 ti 16GB olan sistemler bütçemi aşıyor.
Anakartın performansa etkisi yoktur. Anakart işlemci ile diğer parçaların bağlılığını sağlayan bir bileşen. En fazla ne olabilir bi tane ssd slotun daha olur veya ssd pcie5.0 destekler cpu üzerinden. Tabi ki bütçeniz varsa asus b650mr tercihi yapabilirsiniz o ayrı.

https://www.tebilon.com/amd-7500f-s...pulse-gddr6-16gb-a620m-h-kingston-16gb-500gb/

Bu sistemi yeni keşfettim.
(Teknorite spark v1)
Anakart konusunda tedirginim, belki özelleştirme olarak B650M ve soğutucu olarak NC5 ile değiştiririm. İlerleyen zamanlarda ise 16 GB RAM takviyesi yaparım. Kasa konusunda hiçbir fikrim yok, yardımcı olursanız çok mutlu olurum. 1-2 hafta içinde sistemi satın almayı düşünüyorum.
Daha çok yazılım ve oyun alanlarında kullanacağım.

Bende bu sistemi almayı düşünüyorum 40kya kadar yükseltme ya da yeni bir sistem yapabilirim ilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı