35-40 bin TL'ye laptop önerisi

ASUS TUF Gaming veya Casper Excalibur'a bakabilirsin ama uzun ömürlü ve uzun şarj süresi istiyorsan MacBook M2 almanı öneririm fakat öyle aham şaham oyun oynayamazsın. Sana tavsiyem 10 bin civarlarında okul işlerini halledebileceğin HP dizüstü bilgisayar veya 2. el MacBook alıp geriye kalan 30 bin ile masaüstü sistem kur. 30 bine kuracağın sistem 40 bine alacağın laptoptan çok daha iyi olacak ve 2 PC olacak elinde.

ASUS TUF Gaming veya Casper Excalibur'a bakabilirsin ama uzun ömürlü ve uzun şarj süresi istiyorsan MacBook M.2 almanı öneririm fakat öyle aham şaham oyun oynayamazsın. Sana tavsiyem 10 bin civarlarında okul işlerini halledebileceğin HP dizüstü bilgisayar veya 2. el MacBook alıp geriye kalan 30 bin ile masaüstü sistem kur. 30 bine kuracağın sistem 40 bine alacağın laptoptan çok daha iyi olacak ve 2 PC olacak elinde.

Adam masaüstü istese zaten söylerdi akıllı kardeşim benim masaüstünun iyi oldugunu o da biliyordur.

Adam masaüstü istese zaten söylerdi akıllı kardeşim benim masaüstünun iyi oldugunu o da biliyordur.

Okul işlerini de halletmek için mecburen her iki işini de göreceği bir şey istemiş bende kendi fikrimi katarak orada o fiyata hem okul islerini halledebileceği bir laptop aynı zamanda da oyun ihtiyacını güzel bir şekilde karşılayabileceği masaüstü bir sistem kurabileceğini belirtmişim ve aynı zamanda da kendi isteğine uygun da öneride bulunmuşum lütfen tenkit ederken biraz sorgulayıp öyle eleştirin.

Yurt ortamını görmediniz herhalde? Bazı yurtlarda yatak sayısı kadar masa yok ve olan masalara laptop bile zor sığıyor.

Ama yurt ortamı için değil üniversitesi için alıyorum demiş, he evet yurtta da kalıyor olabilir ama görünen duruma göre önerilerde bulunuyoruz. Bunu göz önünde bulundurarak cevap versek daha güzel bir ortam olur :)

Bunlar var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-29-18-24-30-397_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-07-29-18-24-30-397_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2024-07-29-18-24-10-069_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-07-29-18-24-10-069_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 41

Technopat Haberler

Geri
Yukarı