ASUS TUF Gaming veya Casper Excalibur'a bakabilirsin ama uzun ömürlü ve uzun şarj süresi istiyorsan MacBook M.2 almanı öneririm fakat öyle aham şaham oyun oynayamazsın. Sana tavsiyem 10 bin civarlarında okul işlerini halledebileceğin HP dizüstü bilgisayar veya 2. el MacBook alıp geriye kalan 30 bin ile masaüstü sistem kur. 30 bine kuracağın sistem 40 bine alacağın laptoptan çok daha iyi olacak ve 2 PC olacak elinde.
Katılmıyorum bence doğru söylemiş üniversitede masaüstü kullanmak o kadar zor değil 2 pc daha mantıklı bence deAdam masaüstü istese zaten söylerdi akıllı kardeşim benim masaüstünun iyi oldugunu o da biliyordur.
Katılmıyorum bence doğru söylemiş üniversitede masaüstü kullanmak o kadar zor değil 2 PC daha mantıklı bence de
Adam masaüstü istese zaten söylerdi akıllı kardeşim benim masaüstünun iyi oldugunu o da biliyordur.
Yurt ortamını görmediniz herhalde? Bazı yurtlarda yatak sayısı kadar masa yok ve olan masalara laptop bile zor sığıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.