35-45 bin TL Adobe programlarını kullanmak ve oyun için sistem tavsiyesi

Hobbitgil

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben işim gereği ( grafik tasarım ) Adobe programları kullanıyorum. (Phoshop - After Effects- Premiere) ama ben oyun da oynuyorum iyi kaliteli görüntü kalitesi ve performans için PC toplamak istiyorum. Bilgim çok fazla değil bu yüzden önerilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dahilmi. Eğer dahil değilse SSD yükseltmesi ile bunu alabilirsin.
Hocam uyumlu mu bilmiyorum ama Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 5000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da elimde bundan var şuan
Peki bu kasa ile rdm,cyberpunk gibi oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim

Hocam uyumlu mu bilmiyorum ama Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 5000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da elimde bundan var şuan
Peki bu kasa ile rdm,cyberpunk gibi oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim

Elinizdeki SSD çok iyi. Mümkünse B650 bir anakart tercih edin ki sistemle gelen hazır SSD ve elinizdekini aynı anda kullanabilesiniz. A anakart ben çok önermiyorum özellikle de bu devirde.

Bu kasa ile o oyunların içinden geçersin hocam bunu bir hakaret olarak görüyorum sisteme 🤣
Peki hocam ben geniş ekranlı bir monitör düşünüyorum önerileriniz nelerdir 😅

Elinizdeki SSD çok iyi. Mümkünse B650 bir anakart tercih edin ki sistemle gelen hazır SSD ve elinizdekini aynı anda kullanabilesiniz. A anakart ben çok önermiyorum özellikle de bu devirde.
Peki anakart görkem hocamızın önerdiği tesisat içerisine uygun mudur. Mazur görün çok az bilgim var 😅

Peki hocam ben geniş ekranlı bir monitör düşünüyorum önerileriniz nelerdir 😅

Peki anakart görkem hocamızın önerdiği tesisat içerisine uygun mudur. Mazur görün çok az bilgim var 😅

Arkadaşın attığı sistemde (bunu sistemi kötülemek için demiyorum aksine güzel bir sistem) B650 anakarta çıkmak için fazladan 3500 TL vermek lazım o da giriş seviyesi bir B650 anakart. Değer mi bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı