35-45 bin TL telefon önerisi

Daha fazla  
Merhaba, şu an S21 FE kullanıyorum ve modemi bozuldu yeni telefon alacağım. Bütçem 35- 45 bin TL (aşırı derecede zorlarsam) arası. Sadece Samsung ya da iPhone alacağım her türlü önerilerinize açığım. Öğrenciyim fazla oyun oynamam telefonu her zaman şarj edebilme imkanım var tek istediğim uzun ömürlü olsun.

Merhaba, şu an S21 FE kullanıyorum ve modemi bozuldu yeni telefon alacağım. Bütçem 35- 45 bin TL (aşırı derecede zorlarsam) arası. Sadece Samsung'ya da iPhone alacağım her türlü önerilerinize açığım. Öğrenciyim fazla oyun oynamam telefonu her zaman şarj edebilme imkanım var tek istediğim uzun ömürlü olsun.

Arttırabilirseniz S25+ öneririm.

Merhaba, şu an S21 FE kullanıyorum ve modemi bozuldu yeni telefon alacağım. Bütçem 35- 45 bin TL (aşırı derecede zorlarsam) arası. Sadece Samsung'ya da iPhone alacağım her türlü önerilerinize açığım. Öğrenciyim fazla oyun oynamam telefonu her zaman şarj edebilme imkanım var tek istediğim uzun ömürlü olsun.

Size naçizane fikrim S24 Plus almanız eğer çok kalın ve büyük teledon sevmiyorsanız.

Yakın çevrem artık iPhone al dedi hayatımda hiç iPhone kullanmadım sizce iPhone mu Samsung mu?

Bu bütçede sıfır olarak güzel bir iPhone bulunmuyor. Almak istiyorsanız 2. el bakmanız daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Şahsen Samsung tercih etme taraftarıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı