Çözüldü Splinter Cell (2002) açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dragonflame35

Centipat
Daha fazla  
Steam'den oyuna 2 dolar verip Legacy Collection'da 6 oyunu da 12.5 dolara aldım ama ilk oyun ne yapıp ne ettiysem çalışmıyor bir sürü yol denedim DirectX 9 kurma, NVIDIA'da oyuna özel 3D ayarları yapma, dgVoodoo, oyunu silip yükleme gibi bir sürü yöntem denedim denemediğim yol kalmadı ama para ödeyip aldığım oyuna asla giremiyorum şu hatayı verip duruyor. Ne yapıp ettiysem düzeltemedim, saatlerce uğraştım ChatGPT'den yardım alarak çözmeye çalıştım. Ama aynı sorun Pandora Tomorrow'da yok, ona girdim rahatlıkla. Hata şu:

1772620501829.png

Çözüm
Steam'den oyuna 2 dolar verip Legacy Collection'da 6 oyunu da 12.5 dolara aldım ama ilk oyun ne yapıp ne ettiysem çalışmıyor bir sürü yol denedim DirectX 9 kurma, NVIDIA'da oyuna özel 3D ayarları yapma, dgVoodoo, oyunu silip yükleme gibi bir sürü yöntem denedim denemediğim yol kalmadı ama para ödeyip aldığım oyuna asla giremiyorum şu hatayı verip duruyor. Ne yapıp ettiysem düzeltemedim, saatlerce uğraştım ChatGPT'den yardım alarak çözmeye çalıştım. Ama aynı sorun Pandora Tomorrow'da yok, ona girdim rahatlıkla. Hata şu:

Eki Görüntüle 2670379

Pandora Tomorrow'un çalışıp bunun çalışmaması normal, çünkü Pandora Tomorrow farklı bir render motoru güncellemesi almıştı.

Klasik yöntemler (DirectX 9 vs.) Genelde işe yaramaz çünkü oyunun. İni dosyalarındaki veriler modern donanımla çakışıyor. "ThirteenAG" tarafından hazırlanan Widescreen Fix ve Community Patch bu işin ilacıdır.

Eğer nostalji yaşamak istiyorsan uğraşmaya değer ama bu oyunun Steam sürümü gerçekten "bozuk" geliyor. Widescreen Fix kurmak sadece hatayı çözmekle kalmaz, oyunu çamur gibi bir görüntüden kurtarıp cam gibi yapar.​

Eki Görüntüle 2670379

Pandora Tomorrow'un çalışıp bunun çalışmaması normal, çünkü Pandora Tomorrow farklı bir render motoru güncellemesi almıştı.

Klasik yöntemler (DirectX 9 vs.) Genelde işe yaramaz çünkü oyunun. İni dosyalarındaki veriler modern donanımla çakışıyor. "ThirteenAG" tarafından hazırlanan Widescreen Fix ve Community Patch bu işin ilacıdır.

Eğer nostalji yaşamak istiyorsan uğraşmaya değer ama bu oyunun Steam sürümü gerçekten "bozuk" geliyor. Widescreen Fix kurmak sadece hatayı çözmekle kalmaz, oyunu çamur gibi bir görüntüden kurtarıp cam gibi yapar.​

Çözüm

Kanka adam diyor ki ben yapay zeka kullandım herhangi bir çözüm bulamadım. Sen niye yapay zekaya soruyorsun?

Kanka adam diyor ki ben yapay zeka kullandım herhangi bir çözüm bulamadım. Sen niye yapay zekaya soruyorsun?

Hocam o biraz da ben ChatGPT'nin ücretsiz kısıtlı sürümünü kullanmamla alakalı belki ondan bulamadı sorunu ChatGPT.

pandora Tomorrow'un çalışıp bunun çalışmaması normal, çünkü pandora tomorrow farklı bir render motoru güncellemesi almıştı.

Klasik yöntemler (DirectX 9 vs.) Genelde işe yaramaz çünkü oyunun. İni dosyalarındaki veriler modern donanımla çakışıyor. "thirteenag" tarafından hazırlanan widescreen fix ve community patch bu işin ilacıdır.

Eğer nostalji yaşamak istiyorsan uğraşmaya değer ama bu oyunun Steam sürümü gerçekten "bozuk" geliyor. Widescreen fix kurmak sadece hatayı çözmekle kalmaz, oyunu çamur gibi bir görüntüden kurtarıp cam gibi yapar.​

Eyvallah hocam sorunu çözdüm ben sadece kontrollere alışamadım ters geliyor biraz oyunu düzeltmek için o dediğiniz yöntemede başvurmuştum ama benimki farklıydı enchancedsc moduydu onu kurmuştum düzelmemişti ama thirteenagnin widescreenfix modunu kurdum düzeldi sonra da PS3 HD texture packlerini kurdum texture klasöründe ondan sonra da TR yama oyuna remaster yaptım resmen. Ama beni sinir eden Ubisoft nasıl rezil bir şirketse PC'ye portladıkları oyunu modlamadan açamıyorsun adamlar oyunlarına sahip çıkmıyor bir ara pes edip bende olan oyunu korsan indirmeyi bile düşündüm.

Aynı sorunla başkaları da karşılaşırsa diye buraya link bırakıyorum:Widescreen Fixes Pack
Burada widescreenfix e ek olarak PS3 HD texturelerde var. Thirteenag in GitHub sayfasında var widescreenfix ama textureler için bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı