35 bin TL bütçe ile toplanan sistem nasıldır?

Lattee

Femtopat
Arkadaşlar merhaba, 35K'ya dayanan sistem topladım. Sistem hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Sizlerden isteğim bu fiyat bandında sıvı soğutucu dahilinde toplayabileceğim bir kasa var mı? En azından DDR5'li ve RTX 4000 serili ekran kartı dahilinde hazır şekilde alabileceğim.

1710094794006.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Karttan fazla kısmışsın, ek olarak o işlemci içinde sıvı soğutucuya gerek yok.

Karttan fazla kısmışsın, ek olarak o işlemci içinde sıvı soğutucuya gerek yok.

Bu seçim çok daha iyi olacaktır. Elinize sağlık hocam.

Bu seçim çok daha iyi olacaktır. Elinize sağlık hocam.

Teşekkür ederim hocam, arkadaşın bahsettiği sistemi özelleştirerek topladığım zaman.
34.120₺ tutuyor ek olarak ( DeepCool AG400 ) fanı sipariş etmeyi düşünüyorum teşekkür ederim yardımlarınız için bu sistem bana sorun yaratır mı hocam ileride?

Çok oyun oynayan birisiyim özellikle CS2, RDR2, Cyberpunk, bu tarz oyunlarda sorun yaşar mıyım?

Fotoğraf da ki parçaları sipariş edeceğim bir yanlışlık olmuş mu diye kontrol edebilir misiniz rica etsem. ( @lammf2k, @MzSe, @584297 )

Ayrıca AMD ekran kartı yerine 4060-4070'li DDR5 soketli bir sistem toplasaydık ne kadar tutardı hocam gene 35bin bütçe dahilinde.

1710096860383.png

Teşekkür ederim hocam, arkadaşın bahsettiği sistemi özelleştirerek topladığım zaman.
34.120₺ tutuyor ek olarak fanı sipariş etmeyi düşünüyorum teşekkür ederim yardımlarınız için bu sistem bana sorun yaratır mı hocam ileride?

Çok oyun oynayan birisiyim özellikle CS2, RDR2, Cyberpunk, bu tarz oyunlarda sorun yaşar mıyım?

Fotoğraf da ki parçaları sipariş edeceğim bir yanlışlık olmuş mu diye kontrol edebilir misiniz rica etsem. ( @lammf2k, @MzSe, @584297 )

Ayrıca AMD ekran kartı yerine 4060-4070'li DDR5 soketli bir sistem toplasaydık ne kadar tutardı hocam gene 35bin bütçe dahilinde.

Eki Görüntüle 2137940
4060Tİ lı bir sistem toplarsın 35 e en fazla özelleştirmeler ile falan tabi ki. Ama oyuncu isen 7700XT seçmen daha iyi olur. Hem VRAM hem kas gücü olarak çok daha iyi. 4070 performansı veren bir kart.

4060 Ti'lı bir sistem toplarsın 35'e en fazla özelleştirmeler ile falan tabii ki. Ama oyuncu isen 7700XT seçmen daha iyi olur. Hem VRAM hem kas gücü olarak çok daha iyi. 4070 performansı veren bir kart.

DLSS 3.0 teknolojisi ve NVIDIA driver konusunda daha çok güven verdiği için istiyordum.
Ayrıca RTX teknolojisini de kullanmak istediğimden ötürü o yüzden tercih edecektim. Hocam senden rica ediyorum özelleştirilmiş şekilde 4000 serisine ait kart ile 35-36bine bir sistem bulabiliriz miyiz hazır satılan şekilde @584297

DLSS 3.0 teknolojisi ve NVIDIA driver konusunda daha çok güven verdiği için istiyordum.
Ayrıca RTX teknolojisini de kullanmak istediğimden ötürü o yüzden tercih edecektim. Hocam senden rica ediyorum özelleştirilmiş şekilde 4000 serisine ait kart ile 35-36bine bir sistem bulabiliriz miyiz hazır satılan şekilde @584297
Yani 7700XT de ki kas gücü olduğu sürece DLSS e falan ihtiyacın yok zaten de. 36 ya dengi olarak bu sistem var. Ama özelleştirme falan yapamıyorsun bütçen yüzünden.

Yani 7700XT de ki kas gücü olduğu sürece DLSS e falan ihtiyacın yok zaten de. 36 ya dengi olarak bu sistem var. Ama özelleştirme falan yapamıyorsun bütçen yüzünden.
Dediğiniz doğrudur hocam haklısınız, özelleştirme yapabiliriz duruma göre bütçemi arttırabilirim. Değiştirmemi önerdiğiniz ram ve m2 ssd değil mi hocam ?

bu attığınız sistemi direkt sipariş edip, işlemci fanı sipariş etmeden oynayabilir miyim hocam?

Dediğiniz doğrudur hocam haklısınız, özelleştirme yapabiliriz duruma göre bütçemi arttırabilirim. Değiştirmemi önerdiğiniz ram ve m2 ssd değil mi hocam ?

bu attığınız sistemi direkt sipariş edip, işlemci fanı sipariş etmeden oynayabilir miyim hocam?
7 serisi ısınıyor maalesef. Eğer undervolt gibi bir planın yoksa soğutucu şart. Ram sana bağlı bir durum 16 şuan için yetiyor genel olarak. SSD de en azından 1TB yapsan iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı